Ez a 3 csillagjegy tutira mély beszélgetéssel kezdi a párkapcsolatot

nlc | 2018. November 07.
Vannak, akik irtóznak a mély beszélgetésektől vagy attól, hogy feltárják az érzéseiket. Ám ezek a csillagjegyek nem tartoznak közéjük. Jellemükből fakadóan ragaszkodnak hozzá, hogy kiadós beszélgetéssel fektessék le a szépen induló párkapcsolat alapjait. Te is köztük vagy? És a párod?

A Bika

Van, aki kifejezetten szereti a korlátokat, ilyen például a Bika jegy szülötte is. Neki épp az ad szabadságot, hogy pontosan tudja, merre tart a párkapcsolata, és hogy mit várhat a párjától. A szimmetria nem csak gyönyörködteti, nyugalommal tölti el őt, ezért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy már a szerelem kezdetén mindent pontosan letisztázzon.

A Rák

A Rák érzékeny, mély érzésű, az elköteleződésre kifejezetten nyitott jegy. Párkapcsolatában elsősorban az érzelmi biztonságot, a stabilitást keresi. Nem az a típus, aki összevissza randizgat, ő csak akkor megy bele egy kapcsolatba, ha tökéletesen igaznak érzi a saját és a másik érzéseit. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy az érzések már az elején kimondásra kerüljenek.

A Halak

A romantikus és nagylelkű Halak mindent belead, amikor igazán szerelmes. Sajnos emiatt gyakran ki is használják őt. Épp ezért lényeges, hogy megossza partnerével az érzéseit, hogy mindkét fél tisztában legyen vele: ez a kapcsolat nagyon is komoly, ebbe már nem férnek bele a játszmák.

elitedaily

Exit mobile version