Horoszkóp

Mennyire vagy hűséges? Ujjad hossza leleplez

Egy, a közelmúltban készült tanulmány szerint ujjaid hossza elárulja, mennyire vagy hűséges típus. Nos, érdemes néhány pillantást vetni a párod bal kezére, amely árulkodóbb lehet, mint eddig sejtetted.

Az Oxfordi Egyetem kutatói tanulmányukban különös jelenségre figyeltek fel. Azok a nők, akiknek gyűrűs ujja hosszabb a mutatóujjuknál, nőiesebbek, és a férfiak figyelmét is könnyebben hívják fel magukra. Szívesen kacérkodnak, flörtölnek még akkor is, amikor már házasságban élnek.

Melyik ujjad hosszabb?

A kutatásban 275 nő vett részt, az ujjaikat még azt megelőzően vizsgálták, hogy kitöltötték volna a pszichológiai teszteket. A kutatók a válaszok alapján arra a következtetésre jutottak, hogy arányaiban sokkal vonzóbbak és nőiesebbek azok a nők, akiknek bal gyűrűsujja hosszabb a mutatóujjnál, nem mellesleg romantikusabbak, a párkapcsolat különösen fontos számukra.

gyűrűsujj mutatóujj teszt tanulmány

Nőiesebbek azok a nők, akiknek gyűrűs ujja hosszabb a mutatóujjnál (Thinkstockphotos)

Hűséges vagy hűtlen?

Ugyanakkor azok a hölgyek, akiknek bal kezén a mutatóujj hosszabb, férfiasabb tulajdonságokat hordoznak. Magabiztosak, határozottak, sportosabbak, racionálisabban gondolkodnak, nem mellesleg nyitottak és függetlenebbek is, mint a másik csoport. Közöttük többen nyilatkoztak úgy, hogy néha bizony előfordul, hogy engednek a csábításnak akkor is, ha komoly és stabil párkapcsolatban élnek.

Hogy mi van akkor, ha a gyűrűs és a mutatóujjad hossza azonos a bal kezeden? Nos, úgy tűnik, ebben a kutatásban ilyen önkéntesek nem vettek részt, mert ezt a típust meg sem említi a tanulmány. Talán icipicivel az egyik ujjad mégis hosszabb a másiknál…

Nos, melyik ujjad hosszabb? És mennyire vagy hűséges típus?

gyűrűsujj mutatóujj teszt tanulmány

Melyik ujjad hosszabb?

(via the sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top