Horoszkóp

Teszt: Nézd meg az ujjaidat, és fény derül az igazi személyiségedre!

Gondoltad volna, hogy az ujjaink hossza is árulkodó jeleket rejt a személyiségünket illetően?

személyiségünkről számos olyan dolog árulkodik, amelyekről nem is gondolnánk – például az kézujjaink is! Hogy még mélyebbre áss saját magadban, vagy másról tudj meg többet, nincs más dolgod, mint szemügyre venni, hogyan helyezkedik el a gyűrűs- és a mutatóujj a középső ujjhoz képest. 

Nézd meg jól a kezed, és válaszd ki, hogy az alábbi három ábra közül melyikre hasonlít a legjobban. 

Teszt: nézd meg az ujjaidat és fény derül az igazi személyiségedre!

Ha az A-ra:

Elbűvölő vagy és egyben pragmatikus. Minden helyzetből ki tudod dumálni magad, viszont néha már-már agresszív is tudsz lenni. A problémamegoldó képességed páratlan, és az emberek ellenállhatatlannak tartanak.

Ha a B-re:

Magabiztos vagy, szeretsz önállóan dolgozni és szereted, ha a dolgok mindig rendesen el vannak intézve körülötted. Motiválnak a céljaid és nem szereted, ha megzavarnak. Megbecsülöd, amid van, de hajlamos vagy mindig többre és többre vágyni.

Ha a C-re:

Konfliktuskerülő, békeszerető ember vagy. Az életed jól rendszerezett, és minden vágyad, hogy mindenkivel jól kijöjj. A kapcsolatokban hűséges vagy és odaadó.

Forrás: Higher Perspectives

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top