Horoszkóp

Hogy fűzöd össze az ujjadat? Igencsak meglepő dolgot árul el rólad

Megfigyelted már egyszer is, hogyan fűzöd össze az ujjaidat? Ez egy megszokott, bejáratott, valójában már tudattalan mozdulat, hiszen gondolkodnod sem kell rajta. Melyik hüvelykujjad kerül felülre? És vajon milyen érdekes részleteket árul el rólad mindez? Ez egy igazán izgalmas személyiségteszt. Ugye kipróbálod?

A testbeszéddel foglalkozó szakemberek szerint meglepően sok mindent árul el rólad önmagában már az is, ahogyan az ujjaidat egymásba fűzöd. Ez az önkéntelen mozdulat a dominánsabb agyféltekére utal. Vajon neked a jobb vagy a bal agyféltekéd az aktívabb? Különleges személyiségteszt következik, amely nagyon pontosan világít rá a legjellemzőbb tulajdonságaidra. Nos, te hogyan fűzöd össze az ujjaidat?

Te hogyan fűzöd össze az ujjaidat? (Bright Side)

A bal hüvelykujjad kerül fölülre

Nos, ha az első kép szerint fűzöd össze az ujjaidat, nagyon valószínű, hogy gyakorlatias, földön járó ember vagy. Vélhetően sosem a szívedre hallgatva döntesz, hanem alaposan átgondolsz és megfontolsz minden ellene és mellette szóló érvet. Az is biztos, hogy nagyon könnyen átlátsz a hazugságokon. Téged nem lehet becsapni. És pontosan ezekért a tulajdonságaidért szeretnek téged a többiek olyan nagyon, biztosan gyakran kérik a véleményedet, a javaslataidat a saját életükkel kapcsolatosan is. Az is biztos, hogy okos és bölcs tanácsokkal látod el őket. Mindez persze nem jelenti, hogy nagyon szigorú és komoly ember lennél. Nagyon jó a humorod, szereted a vicceket, a szórakoztató beszélgetéseket. Sőt mi több, kifejezetten romantikus alkat vagy, aki a hagyományos udvarlást kedveli.

A hüvelykujjakat egymás mellé teszed

 Amennyiben a hüvelykujjaidat nem fonod össze, hanem a második képen látható módon egymás mellé helyezed, olyan személyiségtípus lehetsz, aki hisz a mondásban, amely szerint az ördög a részletekben rejlik. Tökéletességre vágysz, tudatos ember vagy, aki pontosan a rá jellemző elkötelezettséget és figyelmet várja el a többiektől is. Született vezetőként ösztönösen tudod, hogyan irányíts, és mit tegyél. Persze mindez nem jelenti, hogy figyelmen kívül hagyod a körülötted élők érdekét, kívánságait. Mindig meghallgatod a többiek javaslatát, és a döntésekhez figyelembe is veszed. Őszinte, becsületes és nagyon népszerű ember vagy. A párkapcsolatodban is rendkívül fontos a hűség, az elköteleződés, ahogyan őszintén megmondod azt, ha valami bánt téged, vagy valamivel nem értesz egyet.

A jobb hüvelykujjad kerül felülre

Amennyiben a harmadik képen látható módon fűzöd össze az ujjaidat, magas fokú az érzelmi intelligenciád. Neked nem okoz gondot átérezni és megérteni a többiek problémáit, és azonnal látod, ha valami nincs rendben, még akkor is, ha megpróbálják elrejteni az érzéseiket. Empátiádnak köszönhetőn mindenki könnyen megnyílik előtted. Pontosan ennek az érzékenységnek a jóvoltából te többet érzékelsz a világból, mint általában a legtöbb ember. Mindenkor figyelsz a megérzéseidre, a belső hangokra, ha döntést kell hoznod. Párkapcsolatodban szavak nélkül is pontosan tudod, mit és hogyan érez a társad. Könnyedén ki tudod fejezni az érzéseidet, elmondod, amikor bánt valami, de az öröm és a boldogság is mindig meglátszik rajtad.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top