Horoszkóp

Vajon nagy a kezed vagy kicsi? Különleges részletet árul el a személyiségedről

Megnézted egyszer is, vajon mennyire kicsi vagy nagy a kezed? Ebben a tesztben nemcsak az derül ki, melyik „táborhoz” tartozol, hanem azt is megtudhat, milyen különleges információkat árul el a személyiségedről a kezed mérete.

A kezed sokkal többet árul el rólad, mint feltételeznéd. Mérete pedig különösen beszédes. Vajon kicsinek vagy nagynak számít a kezed? Ebből a különleges személyiségtesztből megtudhatod.

A feladat nagyon egyszerű: nyisd ki a tenyeredet, amilyen nagyra csak tudod, majd mérd meg a kisujjad és a hüvelykujj közötti arasznyi távolságot. Ehhez még centire sincs szükséged, csupán arra, hogy bármelyik kezed hüvelykujját helyezd a könyökhajlatba, és nézd meg, vajon meddig ér a kisujjad.

alkar kéz személyiségteszt

Nagy a kezed, ha kisujjad a csuklóig ér (iStock)

Ezt árulja el a személyiségedről, ha kisujjad a csuklóig ér

Nos, ha kisujjad elér a csuklódig, akkor neked az átlaghoz képest nagy a kezed. Ez esetben szinte bizonyosan magas követelményeket támasztasz önmagaddal és a külvilággal szemben is. Bármilyen feladatot is végzel, mindenkor figyelsz a részletekre, sosem vagy felszínes. A munkádat tökéletesen végzed. Nagyon érzékeny személyiség lehetsz, ha nagy a kezed, a kritikát csöppet sem szereted. Párkapcsolatodban vélhetően párod éles nyelve bosszant a leginkább.

alkar kéz személyiségteszt

Kicsi a kezed, ha kisujjad nem ér el a csukló vonaláig (iStock)

Ezt árulja el a személyiségedről, ha kisujjad nem ér el a csuklódig

Nos, ha kisujjaddal nem éred el a csukló vonalát, kezed kicsinek számít. Úgy tűnik, szívesen kockáztatsz, kedveled a szabadságot, a változásokat. Annak ellenére, hogy merészségeddel, bátorságoddal időnként bajba sodorhatod magadat, könnyedén megtalálod a megoldást, a kiutat is a nehézségekből. Párkapcsolatodban hajlamos lehetsz a drámákra, és szereted, ha párod kitüntet a figyelmével, a szeretetével. A szerelemben is az önállóság, a szabadság híve vagy.

alkar kéz tenyér személyiségteszt

Tenyered formája is rendkívül árulkodó (iStock)

Ezt árulja el még a személyiségedről a tenyered formája

Tenyered formája is árulkodik rólad. Ha négyzethez hasonlít, bizonyára logikusan gondolkozol, a suliban a matek biztosan könnyen ment. A logikára hagyatkozol a megérzések helyett, te abban hiszel, amit látsz. Ha pedig a tenyered inkább hosszúkás, téglalapra hasonlító, az ösztöneidre jobban hallgatsz, nagyon erősek és pontosak a megérzéseid. És akkor is a belső hangra figyelsz, ha a tények valójában az ellenkezőjét mutatják.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top