Horoszkóp

Tenyered formája többet mesél rólad, mint sejtenéd

Tenyered formája izgalmas titkokat rejteget. Mégsem kell hozzá jósnőnek lenni, hogy megfejthesd, mit mesél rólad, vagy mit olvashatsz ki belőle. Rövidek vagy hosszúak az ujjaid, kicsi vagy inkább nagyobb a tenyered? Más és mást jelent. Nos, rólad mit árulnak el ezek a jelek?

A tenyérjóslás máig népszerű jövendőmondó módszer. A hozzáértők számtalan izgalmas információt képesek kiolvasni a tenyeredből a szerelmi életeddel, a munkáddal és persze valójában bármivel kapcsolatban, amire rákérdezel.

Ezúttal nem bocsátkozunk jóslatokba, a színtiszta személyiségvonásokat fedjük fel a tenyered formája alapján. Tudományosan igazolták, hogy a különböző tenyérformák különböző személyiségjellemzőket takarnak. Nézd meg a rajzokat, és válaszd azt a képet, azt az elemet, amelyikre a leginkább hasonlít a tenyered. A rajzon a zöld színezés a hosszú ujjakat és nagyobb tenyeret, míg a kék ennek épp az ellenkezőjét, rövid ujjakat, apróbb tenyeret jelent.

 

tenyér elemek személyiségteszt

A levegő elemű tenyértípus

Levegő típusú a tenyered, ha az ujjaid aránylag hosszúak, míg a tenyered azokhoz képest valamivel apróbbnak, szögletesnek tűnik. Különös módon a tenyered és az ujjak hossza nagyjából azonos. Ha leméred, magad is tapasztalhatod. Mindenesetre annyi bizonyosan elmondható a személyiségedről, hogy kifejezetten intellektuális típus vagy, mélyen érzel, a gondolataid sosem felszínesek, a körülötted lévő világot teljes valójában, bonyolultságában is látod. Kiváló a problémamegoldó képességed, ami különösen akkor hasznos segítség, amikor az életed mélypontját éled.

A víz elemű tenyértípus

Tenyered nagyobbnak mondható, az ujjaid pedig hosszúak, kezed formája kissé ovális, ha a víz elemű a tenyértípusod. Annak ellenére, hogy kifejezetten empatikus a személyiséged, a kisugárzásod, kreativitásból sem szenvedsz hiányt. Akik ismernek, szívesen támogatnak, segítenek téged, ahogyan te is minden tőled telhetőt megteszel mások érdekében. Átérzed és megérted mások érzelmeit, érzéseit, erősen hat rád a körülötted élők szenvedélye, öröme, bánata. Hajlamos lehetsz magadra venni mások érzéseit, de éppen emiatt vagy képes vigaszt is nyújtani a bajban.

tenyér személyiségteszt

Nagyon sokat elárul rólad tenyered formája (Getty)

A föld elemű tenyértípus

A tenyered az átlaghoz képest apróbbnak tűnhet, az ujjaid is rövidebbek, ha a föld elem jellemez téged. Személyiségedről mindenképpen elmondható, hogy talpraesett, gyakorlatias típus vagy, aki logikusan gondolkodik és érvel. Megbízható és kitartó embernek ismernek téged, így az sem véletlen, hogy inkább a hosszú párkapcsolatokat kedveled. Társadhoz, a barátokhoz is hűséges vagy. Az is igaz, nem igazán erősséged a rugalmasság, amit a fejedbe veszel, ahhoz a végsőkig ragaszkodsz. Makacs és önfejű lehetsz időnként. Szereted a természetet, szívesen kirándulsz a napfényes hétvégéken.

A tűz elemű tenyértípus

Tenyered az ujjaidhoz képest nagyobbnak tűnhet, ha tűz típusú a kezed. Igazi kalandor lehetsz, aki sosem futamodna meg a kihívások elől. Sőt, inkább te magad keresed azokat. Erősen vágysz a szabadságra, bízol az ösztöneidben, szenvedélyesen éled az életed. Igazi vezetői adottságokkal rendelkezel, ezt a képességet akkor tudod a leginkább kihozni önmagadból, amikor önállóan teheted a dolgod, nincs fölötted másik vezető. A türelem nem az erősséged, viszont akaraterőből nem szenvedsz hiányt. 

(via space to the world)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top