Horoszkóp

Hogyan ülsz a széken? Többet mesél rólad, mint hinnéd

Megfigyelted már egyszer is, hogyan ülsz a széken? Szigorúan és kimérten vagy inkább lazán és kötetlenül? És azt gondoltad volna, ez az önkéntelen mozdulat többet mesél rólad, mint sejtenéd? Akkor íme a lehetőség, hogy megtudhass valami izgalmasat a személyiségedről. Nos, hogy ülsz a széken?

Mindenki a lehető legkényelmesebb pozíciót választja, amikor leül. Az viszont már nagyon eltérő lehet, kinek milyen ülőhelyzet a legkényelmesebb. Akadnak, akik lazán, szinte hanyagul terpeszkednek a széken, mások inkább fegyelmezetten és visszafogottan ülnek, helyet hagyva másoknak is. Te vajon hogyan ülsz le? Nézd meg a képeket, válaszd ki a saját testhelyzetedet, és máris megtudhatod, milyen titkot lebbent fel a személyiségedről ez az önkéntelen mozdulat.

Ha egyenes háttal ülsz a legszívesebbenkedvenc ülő helyzet személyiségteszt

Minden bizonnyal erős akarattal rendelkezel, és magabiztos típus vagy, amennyiben egyenes háttal szeretsz ülni. Személyiségtípusod szerint a döntéseidben, a cselekedeteidben sosem kételkedsz, mindenkor pontosan tudod, mit és hogyan tégy. Szereted a dolgokat kézben tartani. Ugyanakkor nagyon megbízható ember vagy, szeretteidet, a munkatársaidat sosem hagynád cserben, támogatod, segíted őket, amikor csak kérik tőled.

Hátradőlve ülsz a székenülés helyzet személyiség teszt

Érzékeny és együttérző típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. Mindenkor figyelsz mások érzéseire is, hiszen pontosan tudod, hogyan érzik magukat, amikor megbántják őket. Nagyon megfontolt és óvatos ember vagy, sosem döntesz könnyedén. Sőt, a lehetőségeket nagyon alaposan elemzed, minden lehetőséget figyelembe veszel, és csak akkor döntesz, amikor tökéletesen biztos vagy az elhatározásodban. Hezitálásod okán gyakran lemaradsz a legjobb lehetőségekről.

Kissé előrehajolva ülsz a legszívesebbenszemélyiség teszt ülés

Téged nagyon sok minden érdekel, ezért a figyelmedet is igen könnyű elvonni arról, amivel éppen foglalkozol. Nyitott és nagyon kíváncsi természetednél fogva könnyen és szívesen ismerkedsz, könnyedén kedvelteted meg és fogadtatod el magad másokkal. Remekül kommunikálsz, mindig megtalálod a megfelelő témát, amivel beszélgetésbe elegyedhetsz. Pontosan tudod, mikor és hogyan dicsérj másokat. Nem véletlenül kedvelnek téged olyan sokan.

A lábakat szorosan egymás mellett tartodszemélyiség teszt testbeszéd

Első pillantásra távolságtartónak és nagyon hideg szívű embernek tűnhetsz. A valóság ezzel szemben egészen más. Akik mélyebben ismernek téged, pontosan tudják, mennyire kedves, szeretetreméltó és őszinte típus vagy. Sosem beszélsz mellé, lényegre törően fogalmazol. Nagyon pontos, szinte már pedáns a gondolkodásod, mindenkor a céljaidra fókuszálsz. Az életedet komolyan veszed.

A bokákat keresztbe téve ülsz a legszívesebbenszemélyiség teszt testbeszéd

Céltudatos ember lehetsz, ha ezen a módon szeretsz ülni a leginkább. Szívesen mutatod meg mindenkinek a vezetői képességeidet. Sokat teszel azért, hogy naprakész és jól informált légy. Szereted a dolgokat a saját kezedben tartani, és előfordul, hogy megmondod, mit és hogyan tegyenek mások. Nem véletlenül hívnak téged a hátad mögött parancsnoknak. Szívesen ismerkedsz, de a párkapcsolatodban féltékeny típus lehetsz.

A térdeket keresztezve ülsz a legszívesebbentestbeszéd személyiség teszt

Testbeszéded szerénységről árulkodik. Néha talán kissé szégyenlős is lehetsz, idegenek között könnyen jössz zavarba. Rólad nehéz lenne azt állítani, hogy határozott és magabiztos típus lennél. Hajlamos vagy elrejteni a valódi érzéseidet, az érzelmeket, ezért akik kevésbé ismernek téged, úgy gondolják rólad, hogy zárkózott, visszafogott ember vagy. Nehezen nyílsz meg mások előtt, csak a hozzád igazán közelállókkal kerülsz bizalmas kapcsolatba.

Karjaidat összefonva ülsz a székenszemélyiség teszt kedvenc ülő pozíció

Minden bizonnyal nagyon komoly típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. A felszínességet gyűlölöd, téged a valódi mélységek, a komoly gondolkodás vonz a leginkább. Talán nem is mosolyogsz túlzottan gyakran, és sokan azt gondolják rólad, hogy kemény a szíved. Pedig inkább csak hajlamos vagy a gondolataidba merülve elmélkedni. Megbízható és határozott vagy, de időre van szükséges, hogy feltárd mások előtt a valódi személyiségedet.

Kezdet a lábad közé rejtedszemélyiség teszt kedvenc ülő helyzet

Nagyon kedves és szelíd ember lehetsz, ha ezen a módon ülsz a legszívesebben. Mindig figyelsz a többi ember problémáira, és ha teheted, segíted, támogatod őket. Annak ellenére, hogy remek meglátásokkal rendelkezel, és szívesen kérik a javaslataidat, inkább szégyenlős típus vagy. Nem bízol a döntéseidben, és gyakran kételkedsz abban is, hogy amit kimondasz, az valóban helyén való-e.

Karokat a térdeken pihentetve ülszkedvenc ülő pozíció teszt

Született vezető vagy, aki pontosan tudja, mit szeretne az életében elérni. Önbizalomban sem szenvedsz hiányt, szívesen demonstrálod mások előtt, mennyire magabiztos típus vagy. Képes vagy a feladatokra koncentrálni, ritkán vagy figyelmetlen. Nem félsz a felelősségvállalástól sem, a saját és mások döntése mellett is kiállsz, amikor szükséges. Szembenézel a problémákkal és mindenkor megoldod azokat.

Az ujjakat összefonva szeretsz ülniszemélyiség teszt

Barátságos, kedves, nyitott és érzelemgazdag a személyiséged, ha erre a képre esett a választásod. Vidám ember vagy, próbálsz optimistán tekinteni a világra, és másokat is erre bátorítasz. Nagyon szívesen beszélgetnek veled mások, hiszen erősen inspirálod őket, és pozitív energiát meríthetnek belőled. Nem véletlen, hogy sosem vagy magányos, és mások kifejezetten keresik a társaságodat.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top