Horoszkóp

Hogyan szereted a kávét? Többet árul el rólad, mint sejtenéd

Melyik a kedvenc kávéd? Feketén, minden nélkül iszod, vagy inkább a lágy és tejszínhabos cappuccinóra esküszöl? És vajon felmerült már benned, hogy kávézási szokásod mennyi mindent árulhat el rólad? Nos, akkor íme, kedvenc kávéd többet mesél a személyiségedről, mint sejtenéd.

A legtöbb ember számára kávéval indul a nap, de az ebéd utáni fekete nélkül sem folytatódhat a munka. Ez az igazán kedvelt és szertartásos szokás többet mesél rólad, mint sejtenéd. Vajon hogyan iszod a kávét? Hogyan szereted a leginkább? Keresd meg a listában a kedvencedet, és máris megtudhatod, szokásod mi mindent lebbent fel a személyiségedről.

A koffeinmentes kávé a kedvenced

Nos, a kutatások az bizonyítják, inkább a szégyenlősebb, visszahúzódóbb emberek döntenek a koffeinmentes kávé mellett. Nem kedveled különösebben az izgalmakat, messze elkerülöd a kockázatokat. Az ismerős környezetben érzed magad a legjobban, a biztonság, a kiszámíthatóság számodra mindennél fontosabb.

kávé személyiségteszt

Kedvenc kávéd többet mesél rólad, mint hinnéd (Getty)

A dupla eszpresszó mellett döntesz

Nos, ha így van, rólad minden bizonnyal elmondható, halmozod az élvezeteket az életedben. Az is igaz, nagyon céltudatos vagy, amit eltervezel, annak megvalósítására fordítod minden figyelmedet. Nagyon sok energiát teszel a kapcsolataidba, az életet szereted és élvezed. Amikor csak teheted, kihasználod a lehetőségeket.

A cappuccino a kedvenced

Romantikus alkatodnál fogva csöppet sem véletlen, hogy a lágy tejhabbal készült, szemet (is) gyönyörködtető kávét kedveled a legjobban. Inkább távolságtartó lehetsz, idő kell hozzá, hogy közel kerülhess másokhoz. Kifejezetten kreatív vagy, gazdag képzelőerővel rendelkezel.

Kedvenced a macchiato

Rövid, erős, krémes és zamatos. A macchiato szeretete kifinomult ízlésről árulkodik. Az életedet magad szervezed, megbízható, kiszámítható és nagyon pontos ember vagy. Az ígéreteket mindenkor megtartod, sosem élnél vissza mások bizalmával. Előre és tervezetten gondolkozol, soha nem döntesz meggondolatlanul vagy hirtelen.

kávé személyiség teszt

Sokat elárul rólad, ahogyan a kávét iszod (Getty)

Növényi tejjel iszod a kávét

Szója-, kókusz- vagy mandulatejjel szereted a kávét a leginkább. Persze szokásod csöppet sem véletlen, hiszen úgy tartod, tested a lélek temploma, ezért nagyon odafigyelsz az egészségedre. Törekszel a nyugalomra, a lelki egyensúlyra, a harmóniára az életedben. Hajlamos lehetsz mégis túlterhelni, túlvállalni magad, a pihenésre, a kikapcsolódásra, az egyedüllétre nagyobb szükséged lehet, mint a legtöbb embernek.

Csokoládéval szereted a kávét a legjobban

Sosem hagynád ki a lehetőségét, hogy apró csokidarabkával vagy csöppnyi vaníliával dobd fel a kávédat. Mindez pedig vidámságot, optimista életszemléletet sugall rólad. Inkább édesszájú lehetsz, de az életed nemcsak a kávédtól és a cukortól édes, magad teszed azzá.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top