Horoszkóp

Milyen pózban alszol? Ezt árulja el rólad

Te milyen pózban alszol a legszívesebben? Inkább oldalt fekve pihened ki magad a leginkább, vagy a hason fekvésre esküszöl? Válaszd ki a képek közül azt a pozíciót, amelyik a leginkább jellemez téged, amelyik a kedvenced, aztán máris megtudhatod, milyen érdekességet árul el mindez a személyiségedről.

Kedvenc alváspózod többet árul el rólad, mint sejtenéd. Hogy megtudhasd, mégis milyen izgalmas részleteket fed fel a személyiségedről, nézd a képeket, és válaszd ki azt az alapvető pozíciót, amelyben a legszívesebben és a leggyakrabban alszol. A képek alatt találod a személyiségtípusok meghatározásait.

alvás pózok személyiség teszt

Ha az 1. rajz szerint, a jobb oldaladon alszol a legszívesebben

Ha leginkább a jobb oldaladra fekve, kicsit felhúzott lábbal alszol, akkor az is elmondható rólad, nagyjából az emberek 41 százalékához tartozol. Hozzád hasonlóan nagyon sokan kedvelik tehát ezt a nagyon is kényelmes és egészséges alváspozíciót. Nem véletlenül ez a legnépszerűbb éjjeli póz. A személyiségedről pedig az árulja el, hogy a kemény és sokszor talán túlzottan is határozott külső nagyon érzékeny lelket takar. Hajlamos lehetsz túlkomplikálni a problémákat, és meglehetősen sokat aggódsz fölöslegesen.

Ha a 2. rajz szerint, a hátadon alszol a leggyakrabban

Ezt az alváspózt katonapozíciónak is nevezik. Ha a leggyakrabban a hátadon fekve alszol, elmondható rólad, hogy tudod, mit szeretnél elérni az életedben, és szinte még alvás közben is ugrásra készen állsz. Tettre kész és lendületes, energikus típus vagy, ugyanakkor mégis inkább csendes és visszafogott, nem különösebben szereted a túl nagy felhajtást magad körül. Nagyon komolyan, megfontoltan éled az életedet, magas elvárásokat támasztasz magaddal és persze a körülötted élőkkel szemben is. Ebben a pózban hajlamos lehetsz a horkolásra is.

Ha a 3. rajz szerint, a bal oldaladra fekve alszol a legszívesebben

A bal oldaladra fekve alszol a legszívesebben, a lábadat is picit felhúzod. Természetesen ez is nagyon kényelmes és kedvelt alvópóz. Alapvetően nyitott és társaságkedvelő típus vagy, mégis inkább nehezen bízol meg másokban, hajlamos lehetsz a gyanakvásra. Nem döntesz könnyed, és persze sosem kapkodod el, amikor fontos döntést kell meghoznod, de az is igaz rád, amit a fejedbe veszel, attól nem tágítasz. Annak ellenére, hogy szívesen töltöd a szeretetteiddel, a barátokkal, ismerősökkel az időt, szükséged van a magányra és némi távolságra is.

Ha a 4. rajz szerint, a hasadon alszol a leggyakrabban

Amennyiben hason fekve szeretsz a legjobban aludni, szinte biztosan kedveled a társaságot, és széles kapcsolatokkal is rendelkezel. Nyitott és vidám a természeted, a véleményedet ugyanakkor sosem rejted véka alá. Időnként pimasz lehetsz, de a hajlamos vagy a túlzott rámenősségre is. Mindennek ellenére mégis előfordul veled, hogy szorongsz, vagy arra vágysz, hogy képes légy az érzéseidet kontrollálni. Hajlamos lehetsz túlzott kockázatokat is vállalni, a kritikát viszont csöppet sem viseled jól, könnyen megsértődhetsz. Bízunk benne, ezzel a teszttel nem bántottunk meg.

(via sun-gazing)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top