Horoszkóp

Ő lehetnél a Szex és New Yorkból a horoszkóp szerint

Szereted a Szex és New York sorozatot? Melyik szereplőhöz hasonlítasz a leginkább? Ki lehetnél te a sorozatból? Melyik ősemelet képviseled? A rendkívüli, mégis nagyon találó horoszkópból fény derül a részletekre.

Talán el sem hiszed, Carrie Bradshaw már húsz éve tudja, milyen a jó szex, de legalábbis nem félt megkérdezni. A Szex és New York négy főszereplője, Carrie, Miranda, Samantha és Charlotte, bár teljesen eltérő karakterek, évadokon átívelő barátságukkal sok fiatal nő elé is követhető példát állítottak. Vajon melyikükhöz hasonlítasz a leginkább a horoszkóp szerint?

Személyiségbeli különbségeik annyira markánsak, hogy akár a négy őselem mentén is el lehetne őket rendezni.

Samantha – a Tűz elem

„Mondd egy pasinak, hogy gyűlölöd, és életed legjobb szexében lesz részed. Mondd neki, hogy szereted, és soha többé nem látod” – ez lehetne a tüzes csillagjegyek mottója, de történetesen éppen a Szex és New York szabad szájú Samanthájától származik. Szenvedélyes, hirtelen haragú, hajlamos túl sok mindent megosztani magáról, ugyanakkor sikeres, céltudatos, határozott típus. Kedves Kosok, Oroszlánok, Nyilasok, egy kicsit ti is ilyenek vagytok, igaz? Talán nem is olyan kicsit…

Miranda – a Föld elem

Miranda egyszer kirúgott egy pasit, mert az úgy gondolta, semmi baj nincs azzal, ha nyitott ajtónál végzi a nagydolgát. De nemcsak ezért ő a föld csillagjegyek védőszentje. Miranda az a csapatból, aki két lábbal a földön áll, megbízható, szorgalmas, komoly és kitartató típus. Jellemfejlődésének emlékezetes mozzanata, amikor megtanulta elfogadni, hogy kedvese, Steve sem hibátlan, ahogyan ő maga sem. Kedves Bikák, Szüzek, Bakok, ez nektek is egy jó lecke!

Carrie – a Levegő elem

Írói karrierjével, különös humorával és azzal, ahogy a kapcsolatait intézi, Carrie Bradshaw maga a levegős csillagjegyek megtestesülése. Kiválóan bánik a szavakkal, de amikor a tettek mezejére kéne lépnie, igencsak bajba kerül. Az Ikrekhez hasonlóan bárkit könnyedén elbűvöl, és ugyanúgy vonzzák a szép és drága holmik, mint a Mérlegeket általában. Emellett pedig, mint a Vízöntők, ő is végig önmaga marad, ragaszkodik a saját elképzeléséhez, és sokáig a függetlenségéhez is.

Charlotte – a Víz elem

Charlotte nem fél magát elkötelezni az érzelmeinek. Míg a sorozat többi főszereplője hajlamos elviccelni vagy elfojtani az érzéseit, Charlotte mindig nagyon komolyan veszi őket. Ő javasolja, hogy lehetnének egymás lelki társai (a férfiak helyett), és semmi nem tudja kiölni belőle a szerelembe vetett töretlen hitét. Skorpiók, Halak, Rákok, Charlotte a védőszentetek!

(via Refinery29)

Kiemelt képünk: Sex and the City/Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top