Heti angyalhoroszkóp 2019. március 19-25.: Figyeld az angyali vezettetést

R. Kövér Balázs, asztrológus | 2019. Március 19.
Az intuíció különösen erősen működik a héten. Az angyalok a megérzéseken keresztül segítenek, támogatnak téged. Ezen a héten különösen fontos, hogy figyeld a felbukkanó jeleket, az angyali vezettetést.

Kos

Haniel arkangyal, az intuíció angyala segít most abban, hogy könnyedén rátalálj a megoldásra egy olyan helyzetben, amelyben egyelőre csak tapogatózol. Kérd meg Haniel arkangyalt, mutassa meg neked, mi a legjobb megoldás a mostani a helyzetben, majd figyeld a felbukkanó jeleket és vezettetést.

Bika

Sandalfon arkangyal megnyugtató energiákkal vesz körül téged egész héten. Most szükséged van arra, hogy az angyalok segítsenek megtalálnia belső békédet és a nyugalmadat. Ha megvan a nyugalmad, már nyugodtan tudod megoldani azokat a helyzetek, amelyeket kell.

Ikrek

Zadkiel arkangyal emlékeztet téged arra a célra, amelyet szeretnél elérni, és amely kezdett elhalványodni előtted az utóbbi időben. Itt az alkalom, hogy ismét elkezdj haladni a célod felé, mert ezen a héten sokkal közelebb kerülhetsz a megvalósításhoz, mint hitted volna.

Észreveszed az angyali vezettetést? (iStock)

Rák

Őrangyalod pontosan tudja, mi lenne a megoldás a számodra egy bonyolult helyzetben. Most egyszerűen kérd meg Őrangyalodat, hogy mutasson neked utat, és mutassa meg a következő lépést. Azt a lépést, amelyet meg tudsz tenni anélkül, hogy túlzottan megerőltetnéd magadat.

Oroszlán

Azrael arkangyal, a lezárások nagymestere segít neked lezárni egy olyan korszakot, amely már mögötted van, és amelybe nem érdemes beleragadnod. Ha nem vagy benne biztos, hogyan léphetsz tovább ebből a helyzetből, kérd meg Azrael arkangyalt, hogy segítsen neked a héten.

Szűz

Uriel arkangyal pontosan tudja, merre érdemes tervezned a jövődet, de lehet, te ezt még nem vetted észre. Uriel arkangyal, most nemcsak azt mutatja meg neked, merre és miben érdemes gondolkodnod a jövőddel kapcsolatban, de azt is, hogy abban az irányban, amelyet ő javasol, milyen csodák várnak rád.

Mérleg

Sámuel arkangyal megkeresi neked a legjobb lehetőségeket, és segít, hogy ezeket a lehetőségeket te is felfedezhesd. Samuel arkangyal egész héten helyetted keresi a számodra optimális lehetőségeket, neked csak annyit kell tenned, hogy felismered, elfogadod, és használod azokat.

Skorpió

Gábriel arkangyal a lelked gyermeki részét gyógyítja a héten. A belső gyermekednek több szeretetre, több játékra, több szórakozásra van szüksége, Gábriel arkangyal pedig pontosan tudja, hogyan kaphatja meg mindezeket a felnőtt életedben is. Most Gábriel arkangyal játékos, kreatív ötleteket javasol neked.

Nyilas

Raziel arkangyal megmutatja neked azt a titkos bölcsességet, amelyre vágysz. A lelked mélyén valódi bölcs lakozik, aki pontosan tudja, mit kell tenned és mikor, kinek mit kell mondanod. Raziel arkangyal megnyitja az utat ehhez a belső bölcsességhez, és segít összekapcsolódnod vele.

Melyik angyal támogat a héten? (iStock)

Bak

Metatron arkangyal tudja, milyen nagy szükséged van most arra, hogy melletted álljon, és támogasson téged. Metatron arkangyal egész héten erős támaszt nyújt neked, amikor arra van szükséged, és szelíden a háttérbe vonul, amikor arra vágysz. Metatron arkangyallal együttműködve minden helyzetet megoldhatsz.

Vízöntő

Rafael arkangyal segít neked meggyógyítani magadban egy tévedést, egy félreértést, egy sérelmet. Rafael arkangyal most a szívedet gyógyítja, és arról gondoskodik, hogy minden sérelmed ellenére képes légy szeretetet adni és elfogadni. Rafael arkangyal megmutatja neked, hogy mennyire csodás érzés a valódi szeretet.

Halak

Raguel arkangyal pontosan tudja, milyen nagy szükséged van, hogy úgy érezd, pontosan annyit kapsz, mint amennyit adsz. Raguel arkangyal segít neked, hogy az adok-kapok képzeletbeli mérlege egyensúlyba billenjen. Mindegy, eddig többet adtál, vagy többet kaptál, az egyensúly ezen a héten biztosan helyreáll.

Exit mobile version