Horoszkóp

Ujjlenyomatod meglepően sokat árul el a személyiségedről is

Mindenkinek egyedi és csak rá jellemző az ujjlenyomata. Mégis, az apró rajzolatok és vonalak között nagyon is sok összefüggést találni. Ujjlenyomatod ugyanis nemcsak az egyedi azonosítód, de a személyiségedről is meghökkentően pontos információkat árul el.

Természetesen két teljesen azonos ujjlenyomat nem létezik, de összességében háromféle alapvető személyiségtípus körvonalazódik ki az ujjlenyomat-rajzolatok szerint. Vajon te melyikhez tartozol? A feladat nagyon egyszerű. Nézd meg a mutató- vagy a hüvelykujjon futó finom vonalakat, hasonlítsd össze a képen láthatókkal, válaszd ki a tiédhez leginkább hasonlót, majd olvasd el a személyiségedre vonatkozó leírást. Meghökkentően igaz lesz…

ujjlenyomat személyiség teszt

Melyik ujjlenyomathoz hasonlít a tiéd a leginkább? (fotók: iStock)

Ezt árulja el az 1. ujjlenyomat a személyiségedről

Az első ujjlenyomat vonalai inkább vízszintesnek tűnő finom hullámokhoz hasonlóak. Ha a te ujjadon is leginkább ehhez hasonlóan futnak a vonalak, azok energikus és magabiztos személyiségről árulkodnak. Ez a magabiztosság látszik a testtartásodban, a járásodon, a kézmozdulatokban, és általában a viselkedésedben. Hajlamos lehetsz a makacsságra, amit a fejedbe veszel, attól nem tágítasz. Nem szereted, ha korlátozni akar a környezetedet, de nem különösebben foglalkoztat, amit esetleg mások gondolnak rólad. Nagyon szereted a zenét, a képzőművészetet. Szókimondó természeted mellett nagyon megbízható és hűséges típus vagy a szívedhez közelálló emberekhez.

Ezt árulja el rólad a 2. ujjlenyomat

A középső ujjlenyomat apró hurkokra emlékeztet. Ha a te ujjadon is hasonló vonalak láthatók, akkor szinte bizonyosan békére, nyugalomra vágyó személyiségtípus lehetsz. Erős az empátiád, nagyon szívesen segítesz bárkinek, aki kéri tőled. Kedves személyiségednek köszönhetően könnyedén ismerkedsz és szerzel barátokat, ugyanakkor nem veted meg a kemény munkát, vállalod a felelősséget, de a kezdeményezést csak ritkán veszed a kezedbe. Jól kezeled az érzelmeidet, nyitott szívvel, szeretettel fordulsz a többiek felé. Nagyon figyelsz a testi-lelki egészségedre, optimistán tekintesz magadra, a jövődre, olyan munkát végzel, ami igazán érdekel. Nagyon erős megérzéseid lehetnek.

Ezt árulja el a személyiségedről a 3. ujjlenyomat

A harmadik ujjlenyomat leginkább örvényhez hasonlítható. A személyiséged vonatkozásában időnként robbanékony lehetsz, de sosem bánnál senkivel sem gorombán, inkább magadban mérgelődsz. Nagyon intelligens ember vagy, könnyen megérted és átlátod az összefüggéseket, a környezetedben történő eseményeket. Életed során talán több területen is kipróbálod magadat, mire megtalálod a számodra igazán vonzó feladatokat, munkát. Képtelen vagy olyasmiben kitartani, ami nem igazán érdekel, amiben nem látod a fejlődés, az előrehaladás lehetőségét. Gyakran kételkedsz a képességeidben, változékony lehet a hangulatod, pedig igazán sokoldalú és tehetséges embernek születtél.

(via horoscope dailykiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top