Horoszkóp

Zokniban alszol, vagy mezítláb? Meghökkentő dolgot árul el rólad

Két ember létezik: aki zokniban alszik, és aki mezítláb hajtja álomra a fejét. Te melyik csoporthoz tartozol? És vajon mi mindent árul el az alvási szokásod rólad, a személyiségedről? Annyit máris elárulhatunk: izgalmasak a részletek.

Akadnak emberek, akik képtelenek zokni nélkül aludni, mert állításuk szerint fáznak éjszaka. A másik tábor el sem tudja képzelni, hogy zoknit húzzon éjjel is a lábára, hiszen meggyulladna a paplan alatt. Számos nyomós érv látott már napvilágot mindkét szokás mellett. A kérdést pszichológusok is kutatták, és meglepő részletekre bukkantak. Nos, te melyik tábort erősíted? És milyen személyiségjellemzőkről árulkodik mindez?

Ha zokniban alszol

nyilvánvalóan fázós típus lehetsz, és akkor is szükséged van a meleg érzetére, ha a hálószobában alapvetően kellemes a hőmérséklet. A hőérzet összefügghet a bőröd vastagságával, de a bőranyagcsere lassúságával is. Ugyanakkor a lelkedről, a személyiségedről is árulkodik, ha szívesebben alszol zokniban. A kutatók arra jutottak, igényed van a támogatásra, nagyon szereted a nyugalmas, békés, kényelmes helyeket, és folyamatosan azért teszel, hogy mély és megbízható kapcsolatokat alakíthass a környezetedben. Kedves és gyengéd a természeted, nagyon szereted az öleléseket, hiszen igazán biztonságban érzed magadat, amikor átkarol a párod. A magánéletedről nem szívesen beszélsz.

zokni mezítláb alvás teszt

Zokniban vagy mezítláb alszol? (iSock)

Ha mezítláb alszol

Talán egész éjjel forgolódnál az ágyban, ha egyszer is zokniban kéne aludnod. Nemcsak kényelmetlennek érzed, de túlzottan melegnek is a takaró alatt. Bőröd vastagabb lehet, és az anyagcseréd, a vérkeringésed is picivel gyorsabb, ami erőteljesebben fűti a testedet, ezért nem tartozol a fázósabb személyiségtípusok közé. Ugyanakkor az is elmondható rólad, hogy független, önálló ember vagy, inkább te támogatsz másokat, mintsem kérnéd a többiek segítségét. Szükséged van a személyes térre, rugalmas és könnyed vagy, szívesen ismerkedsz, jól mozogsz a különböző társaságokban. Őszinteség, magabiztosság jellemez, szívesen kockáztatsz, nem futamodsz meg a döntések elől sem. 

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top