Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy állandóan küzd – vagy épp nem – a kapcsolatában

Vannak, akik nap mint nap harcolnak, vitatkoznak a párjukkal, más csillagjegyek viszont békés úton próbálják rendezni a problémákat. Te melyik csoportba tartozol?

Meglepő, de igaz, a következő 5 csillagjegy inkább a békét választja a harcok helyett a párkapcsolatában.

csillagjegy, horoszkop, vita

Ezek a csillagjegyek nem állnak bele a vitákba Fotó: iStock

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegyűek nagyon szabad szellemek, akik sok dologért harcolnak, vitába szállnak, de a párkapcsolatukban inkább nem veszik fel a kesztyűt, békések maradnak. Természetesen, mint mindenki más, ők is bosszankodnak, de ez sem tart sokáig, egy idő után elviccelik a dolgot.

Mérleg

A Mérleg a béke, egyensúly és a harmónia megtestesítője. Inkább a konfliktusok megoldására, mint azok szítására törekszenek.

Bak

Nem szereti a konfliktusokat, ha egy mód van, nem megy bele. Ha viszont kellemetlen helyzetbe kerül, tud merev és sértő is lenni. Vagy az egyik vagy a másik, de köztes állapot nincs!

Szűz

Az érzelmeiket is nehezen mutatják meg a Szűz jegy szülöttei, nem is szeretik az olyan helyzeteket, amik konfliktussal járnak, sőt kifejezetten kerülik a negatív szituációkat.

Halak

A Halak nem tulajdonítanak túl sok jelentőséget a vitáknak, ha mégis konfliktusba kerülnek szerelmükkel, cinikusokká válhatnak, de nem haragtartók, hamar továbblépnek. Ők szerelmesek és nem harcosok!

via

(Kiemelt kép: iStock/m-gucci)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top