Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy vérbeli karrierista

Nem ismernek lehetetlen a következő csillagjegyek, főleg akkor, ha a karrierjükről van szó. Te köztük vagy?

Vannak, akik alig várják, hogy véget érjen a munkaidő, és legyen egy kis szabadidejük, míg mások a munkájuknak és a karrierjüknek élnek. A következő jegyeknek nemcsak elképzeléseik, álmaik vannak, hanem ezeket az álmokat meg is valósítják, addig dolgoznak, amíg meg nem szerzik, amíg el nem érik a céljukat!

csillagjegy, horoszkop

Csillagjegyek, akik vérbeli karrieristák Fotó: iStock/ grinvalds

Kos: sosem áll le

Semmi sem motiválja jobban a Kos jegy szülötteit, mint a nyereség. Függetlenül attól, hogy egy baráti kártyajátékról vagy egy nagy versenyről van szó, a Kos küzd, ameddig csak nem nyer, el nem éri, amit akar! Imádja a kihívást, ez hajtja előre, ez teszi igazán karrieristává.

Szűz: mindig sikeres akar lenni

A Szüzek megérzései mindig jók, tudják, hogyan érhetik el a céljaikat. Mindig logikusan gondolkodnak, az álmaikat is ennek mentén valósítják meg. A kulcsszó az észszerűség! Mivel a realitások talaján maradnak, ez a gondolkodás segít nekik céljaik elérésében.

Bak: mindig nagy álmaik vannak

Amikor a Bak csillagjegyre gondolunk, akkor nagyvállalatok vezérigazgatói és élsportolók, Grammy-díjas művészek jutnak az eszünkbe. Ez az állatövi jegy nemcsak egy szimpla karriert kíván, hanem mer nagyot álmodni. Olyan típusú ember, aki mindig feszegeti a saját határait, mindig versenyez, elsősorban önmagával.

Vízöntő: igazi birodalomépítő

Ha a Vízöntők elértek valamit a karrierjükben, akkor olyat értek el, amiért soha, senki nem fogja elfelejteni a nevüket. Mindig maradandót alkotnak, nem csak egy versenyt vagy csatát nyernek, hanem forradalmasítanak is. Nem követik a szabályokat, hanem saját maguk teremtik.

via

(Kiemelt kép: iStock/grinvalds)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top