Horoszkóp

Erre a 4 csillagjegyre nagyon nagy hatással lesz a nyári napforduló

Közeleg...

Június 21. a nyári napforduló ideje, amely az év leghosszabb nappalját és legrövidebb éjszakáját jelöli, a sok fény pedig olyasmiket is megvilágít, amik máskor rejtve maradhatnak. Az alábbi 4 csillagjegyre rendkívül nagy hatással lesz a napforduló: Rákok, Mérlegek, Bakok és Kosok, készüljetek fel, olyan érzelmeitek is napvilágra kerülnek most, amikről nem feltétlenül tudtok.

1. Rák

A Nap a te jegyedbe vándorol, amit nagyon megérzel. Fogadd el a rivaldafényt, és használd az érzelmeidet, hogy kapcsolatba léphess egyedi és csodás önmagaddal. Ideje átgondolni, hogy hol tartasz az életben, ehhez pedig érdemes kihasználni az időszak adta energiát. Hagyd, hogy nyílt és rugalmas maradj, és fogadd el azt, akivé éppen válsz. Ideje, hogy ragyogj!

2. Mérleg

Az otthon ott van, ahol a napforduló. A Mérleg idén Szent Iván idején újragondolja az otthonát: olyan menedék, amilyenre szüksége van? A szépség és egyenlőség szigete? Ha nem, akkor mit lehet vele tenni? Élvezd ki az átalakítást, kedves Mérleg. Lehelj új életet a régi falakba, meglátod, mennyivel jobban fogod érezni magadat!

Fotó: Pexels.

3. Bak

A napforduló kirobbantja a Bakot az irodájából, és előtérbe kerül a szíve. Szerelmi élete maximum fokozatra kapcsol, már ha a Bak elfogadja, hogy vannak helyzetek, amikor ő is sebezhető. Élvezd ki, hogy valaki vállán megpihentetheted a fejedet, és bátran mutasd meg érzékenyebb oldalad is! Engedd, hogy megnyílj, hagyd, hogy a változás magával ragadjon!

4. Kos

A napforduló csodás lehetőséget ad a Kosnak arra, hogy versengő természetét kihasználva jelentősen előrelépjen a karrierjében. Tombol a nyár, de a Kos esze a munkán jár, és jól is teszi, mert most a szerencse az ő oldalán áll. Most ragyog, és még a medencéből is konferenciahívásokat indít. Sőt: élvezi.

(Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top