Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hamar túlköltekeznek

A következő csillagjegyekkel hamar elszalad a ló, ha a pénzről van szó. Te köztük vagy?

Van olyan ismerősöd, akinek mindennapos programja, hogy a bevásárlóközpontokat járja? Vagy te vagy az épp, akinek a legfőbb időtöltése, hogy ruhákat válogasson valamelyik üzletben?

Mutatjuk a csillagjegyeket, akik nagyon szeretnek költekezni!

Te is szeretsz költekezni? Fotó: iStock

Kos

Nagyon következetesen megtervezik a hónapot és a kiadásokat… tartják is ezt az ütemtervet egészen addig, amíg meg nem látnak a kirakatban vagy a neten egy ruhát, amiért elfojthatatlan vágyat éreznek, hogy megvásárolják. Bár igyekeznek tartani a költségvetést, szeretnek és tudnak is kísértésbe esni!

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei imádnak vásárolni, többet is költenek, mint a nagy átlag, sőt az sem mindegy, milyen márkájú ruháról van szó.

Nyilas

Szeret költekezni, nem vezet költségvetést, szereti a drága, minőségű ruhákat és szolgáltatásokat. Ez a csillagjegy sosem aggódik a pénzért, valahogy mindig van mindenre elegendő muníciója. Szerencsés!

Ikrek

Szeretnek szórakozni, a szórakozásba fektetni. Tudnak spórolni is, de csak akkor, ha a helyzet nagyon megkívánja. Egyébként költenek és költenek!

Vízöntő

Igyekszik okosan költeni, befektetésekbe tenni a pénzét. Ha költenek, akkor a legújabb technológiájú dolgokat veszik meg.

Halak

Nagyon segítőkészek, szeretnek a családjukra, barátaikra költeni. Ha van pénzünk, ők segítenek és hajlamosak mindenüket másra költeni.

via

(Nyitó kép: iStock/saiyood)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top