Horoszkóp

Melyik toll a legszebb? Választásod meglepően sokat árul el rólad

Meglepően sokat árul el rólad, hogy melyik tollat találod a legszebbnek. A színek, a formák a személyiségről is árulkodnak... Nos, melyik madártollat választod? És mi mindent árul el rólad a döntésed?

Nagyon egyszerű a feladat: csupán nézd meg a képen látható színes tollakat, és válassz közülük egyet. Például, mert első pillantásra megfog a színe, a formája miatt, vagy persze egyéb okból. Az ugyanakkor fontos, hogy ne hezitálj hosszasan a döntéseden. Figyelj az első benyomásra, és a szerint dönts, hiszen minden személyiségteszt esetében lényeges, hogy ösztönösen, különösebb mérlegelés, gondolkodás nélkül kövesd az utasítást. Az első benyomás ugyanis a tudattalanból érkezik, vagyis tökéletesen illik rád, míg a második reakciót a logikus elme felülbírálhatja. Nos, melyik tollat választod? Melyik a legszebb?

Melyik tollat választod? (iStock)

Ha a sárga tollat választottad,

bizonyára különleges fantáziád, képzelőerőd van. Személyiséged erős és határozott jegyeket mutat, amit talán sokan félreérthetnek. Folyamatosan fejleszted önmagad, szívesen tanulsz szinte egész életedben. Maximalista vagy, mégis hatékonyan végzed a feladataidat, viszont elkeserít, ha valami nem a terveid szerint alakul, zajlik.

Ha a lila tollat választottad,

te bármikor képes vagy a megújulásra, amikor szükségét érzed. Könnyen és gyorsan tanulsz, szívesen változtatsz, és valójában az egyedüllét sem okoz különösebb gondot számodra. Szeretteid ragaszkodnak hozzád, és szívesen támogatnak bármiben, amire csak lehetőségük nyílik. Persze neked is fontosak a hozzád legközelebb álló emberek, és mindig a rendelkezésükre állsz, ha kérik.

Ha a zöld tollat választottad,

személyiséged szerint kifejezetten bátor és vállalkozó típus lehetsz. Rendkívüli energiákkal, fáradhatatlanul végzel egyszerre akár több feladatot is. Szemed előtt mindenkor a céljaid megvalósítása lebeg. Hajlamos lehetsz ugyanakkor túlzottan is a munkába temetkezni, és néha bizony megfeledkezel a párodtól, a hozzád közelállókról. Hidd el, a munka megvár, a többieknek pedig szükségük van rád. Ahogy neked is rájuk.

Ha a rózsaszínű tollat választottad,

egészen biztosan szükséged van a harmóniára, a lelki békére. Nyugodt és kiegyensúlyozott típus vagy, okos meglátásaiddal szívesen segítesz másoknak. Akkor érzed magad a legjobban, amikor szeretteiddel, a barátaiddal múlathatod az időt. A felszínes beszélgetések untatnak, de te nem is ilyen vagy. Megbízhatnak benned a többiek, és bátran meg is osztják veled, ami a lelküket nyomja.

Ha a piros tollat választottad,

egészen biztosan erős benned a kreativitás, az alkotás vágya. Céltudatos, határozott, és nagyon aktív ember lehetsz. Kézügyességgel is megáldott a sors, ennek ellenére előfordulhat, hogy nem bízol kellően magadban és a képességeidben. Rettegsz a hibázásoktól. Pedig hibázni mindenkinek lehet, és szabad is. Engedd meg magadnak a hibázás lehetőségét, és inkább tanulj belőlük. Így még nagyon sokra viheted.

Ha a türkiz színű tollat választottad,

személyiségedhez biztosan hozzátartozik a szabadság érzése. Nem szeretsz, nem is akarsz másoktól függeni. A lelked szabad, önállóan hozod a döntéseidet, önállóan élsz, ami persze nem jelenti, hogy magányos farkas lennél. Mindenkor elérhető célokat tűzöl magad elé, ismereteidet folyamatosan fejleszted. Kíváncsi vagy, szereted az újdonságokat, nagyon szívesen utazgatsz.

(TheEarthChild)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top