Horoszkóp

Ez a négy csillagjegy imád drámázni

Ha nem szereted a drámát, jobb, ha tudod, kikkel ne kezdj! De ha mégis, akkor legalább tudd, mire számíthatsz! Íme a 4 csillagjegy, akik mellett biztosan nem fogsz unatkozni!

Kos
A drámát leginkább kedvelő jegy a Kos. Szinte mindenhol ott vannak, fontos számukra, hogy tiszteletben tartsák mondandójukat. Magukat különlegesnek tartják, és szerintük ezt másoknak is el kellene ismerniük. Legkevésbé sem vágynak arra, hogy olyan emberekkel hozza őket össze a sors, akik rosszat akarnak nekik, miközben ők épp az életüket élvezik. Ha mégis erre kerülne sor, megismerheted egy Kos igazi arcát és jobban teszed, ha vigyázol!
 
Ikrek
Az Ikrek igazán aljassá tud válni, ha azok, akiket szeret, nem tesznek kedvére. Mivel az Ikrek érzelmes jegy, igazi drámakirálynővé tud változni, ha a dolgok máshogy alakulnak, mint ahogyan szeretné. Ha az Ikrek barátai közölni szándékoznak, hogy téved, azonnal utálni fogja őket, és úgy tesz, mint egy jégkirálynő. Csak azok tartanak ki rossz napjain is mellette, akik túl jól ismerik őt, és tudják, valójában nem rossz ember. De az idegenek számára olyan valaki színében tűnik fel, aki csak a szükségleteit tartja szem előtt, így amint felfedi valódi arcát, ők valószínűleg gyorsan elfutnak majd előle.

Fotó: illusztráció, pexels.com

Oroszlán
Az Oroszlán igazi drámakirálynő. Imád állandóan a figyelem középpontjában tetszelegni, és ha bárki más megpróbálja elvenni tőle ezt a címet, szörnyeteg lesz belőle. Az Oroszláné a „dzsungel királya” szerep és mottója: „Vagy úgy, ahogy én akarom, vagy sehogy!” Nem csoda, ha kevesen merészkednek hozzá közel, vagy beszélnek vele. Csak erős idegzetűek tudják megfelelően kezelni az Oroszlánok allűrjeit. 
 
Skorpió
A Skorpió szereti, ha kedve szerint alakulnak a dolgok, és ha úgy látja, hogy mások nem tisztelik őt, nagy felhajtást csinál belőle. Nem tud csöndben maradni, ami a szívén, az a száján, akár jó, akár nem. Igazi figyelemmániás, és ha nem ő szerepel számodra az első helyen, később sajnálhatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top