Horoszkóp

6 csillagjegy, amely mindig végletekben gondolkodik

Az extremitást kedvelő csillagjegyek, nemcsak a sportokban, hanem viselkedésükben is hűek maradnak önmagukhoz. Nézzük, mely csillagjegyekre jellemző leginkább a „Mindent vagy semmit!” kifejezés!

Szó szerint majdnem meghaltam.” Valami ilyesmi hangozhat el annak a szájából, aki lefele lóg egy szikláról miközben egy éhes oroszlán tartja fogai között vagy mondhat ilyet valaki olyankor, amikor életében először kóstolt tofut.

Hajlamosak vagyunk mindent túlságosan felnagyítani a nagyobb hangsúly vagy a humor érdekében és ehhez még kiskorunkban hozzászoktunk. Például az olyan mondatokkal, mint a „100 nyalókát kérek!” Ahogy öregszünk, még mindig kedveljük kiszínezni a történeteinket, ha csak a hallgatóság elragadtatásáért is, de az igény arra, hogy a dolgokat valójukban lássuk, néhányak számára törést okoz. Ennek ellenére páran közülünk, akik nem csak rendkívüli tettek és reakciók után sóvárognak, hajlamosak mindent feketén-fehéren látni. Nincs szürke rész vagy középút. Vagy velem vagy, vagy ellenem. Hogy ez extrém sport-e vagy csak túlzás, nehéz megmondani, bizonyos szélsőséges csillagjegyek tényleg élvezik, hogy fejlődhetnek valamiben.  

1. Kos 
Természetesen a Kosok közül kerülnek ki a legnagyobb szélsőségek, makacsságuk és az elengedni nem tudásuk bizonyítékaként. Ha valóban szeretnéd, hogy egy Kos bemutassa az extrém viselkedések arzenálját, kérdezd meg egyikőjüket, hogy mit tervez az exszeretőjével vagy bármilyen exével. Ülj le, fogj egy popcornt és készülj fel, hogy lásd „A parancsnokot” munkában. A Kosok a végletekig viszik a bosszút, és sosem hagynak majd hidegen, ha végig mered hallgatni a vérfürdőt kísérő történetüket.

2. Nyilas
A Nyilast a szélsőségesek tömegében fogod megtalálni, de nem is akárhogyan. A Nyilas sosem tesz nyilvános bejelentést, amikor extrém módon viselkedik, pont azért nem, mert a társadalomtól szeretne megszabadulni. Tehát amíg alkalomadtán felveszik a snowboardot, és extrém téli sportba kezdenek, egyúttal eltűnnek a világ szeme elől is, hogy 50 évvel később majd Tibetben tűnhessenek fel szarongot viselve és az Om Namah Shivayát kántálva. Nos, szerinted ez elég extrém?

pexels.com

3. Ikrek
Sajnos az Ikrek hajlamosak a túlzásokra és az extrém viselkedésre. Nem mítosz, hogy az Ikrek jegy szülöttei számára nehézkes a kommunikáció: nehezükre esik döntést hozni, és ha nem tudnak az érzelmi dolgokkal megbirkózni, lefagynak, ami rendkívül szélsőséges látvány, főleg, ha épp te vagy ilyenkor mellette. Az Ikrek önvédelme igazán extrém lehet, annyira, hogy hajlamosak túl sokat is feláldozni a boldogságukból. Ha fenyegetésnek tartanak, eltűnnek az életedből.

4. Szűz
A Szűz természeténél fogva rajongó, semminél sem természetesebb, mint hogy a végletekig viszi a dolgokat. A Szüzek mindent tudnak a diétáról és a tornáról. Ha van olyan terület, ahol a szélsőségek gyorsak és dühösek, az a súlycsökkentés és a diétatrendek világában található. A Szűz az, aki lefogy 50 kilót, life coach lesz belőle, vagy 50, nagyméretű öreg kutyát fogad örökbe. Aztán, amikor biztonságban érzi magát, felszed 100 kilót, és boldogan él, miközben Netflixet néz egész nap és bourbon-pekándiós Häagen Dast falatozik. Ilyen a Szüzek szélsőségessége.

5. Skorpió
Szereti a végletekig vinni a dolgokat – majdnem egészen a halálig. A Skorpiók vakmerőek  Tréfamesterek, bolondok az edzésben. Ha eltörhetnek a csontjaid, a Skorpiókat ez biztosan érdekli majd.  Imádják az azzal járó borzongást, hogy nem tudják, túlélik-e, és ez az érzés a hálószobájukba is begyűrűzik. A durva szex csak előjáték az extrém szexhez, ha zöld lámpát kapnak – ami mindig sikerül is nekik. Ha tényleg akarod látni, mi is az extrém viselkedés, mondd azt egy Skorpiónak, hogy eleged van.

6. Bika 
A Bika menő, higgadt és észszerű akar maradni és bizonyos szinteken ilyen is, de nem mindig. Bár nagyon lobbanékony természetű, és ha valami csak éppen hogy zavarja, várd ki, ez csak a kezdet: egy egész éjszakás Bika-bohóckodás vár rád.  A mindent vagy semmit kifejezést biztosan egy Bika találta ki, mivel addig semmihez sem fognak, míg az a valami nincs igazán felfújva.  Másfelől, ha buliról vagy rendezvényről van szó, a Bika az egyik jegy, akit elájulva fogsz látni vagy egy salsás tálban fejjel lefele, a bulizást a végletekig megélve. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top