Horoszkóp

A csillagjegyek, akikből a legremekebb párok lesznek, ha saját csillagjegyükkel randiznak

Akik fogékonyak az asztrológiára, gyakran ellenőrzik a kompatibilitást más jegyekkel, mielőtt bárkivel párkapcsolatba lépnének. Három jegyre is jellemző, hogy saját jegyükből kerül ki a számukra ideális partner. Bár az előrejelzések megfelelők, valójában bármely két csillagjegy szülöttei között kialakulhat megfelelő kapcsolat, ha szeretnék is. Ehhez leginkább őszinte kommunikációra van szükség. Ugyanakkor mindkét félnek ismernie kell, hogy milyen a személyisége randizás közben, és mi szükséges ahhoz, hogy működjön a kapcsolat. Nézzük, mely csillagjegyek számára a legjobb, ha saját csillagjegyükkel randiznak!

Oroszlán & Oroszlán

Az Oroszlán pár a tökéletes csillagjegypárosok egyike, még akkor is, ha némileg eltérnek prioritásaik. Ha egyikőjük fesztelenebb, akkor könnyű lesz megtalálni az egyensúlyt. De ez csak akkor igaz, ha mindkét fél határozott. Annyira illenek egymáshoz, hogy egyikőjük még élvezheti is, hogy kapcsolatuk pénzügyi hátterét rendezgeti, míg a másikuk a költekezést ellenőrzi. Addig, amíg mindkettőjük feladata megbecsült és tisztelt a másik fél részéről, ők egymással briliáns párosítás!

pexels.com

Mérleg & Mérleg

A Mérlegeknek megvan az igényük arra, hogy minden tisztességesen és egyenlően alakuljon közöttük.  Belőlük remek pár lesz. Mivel a Mérleg egy párkapcsolatban az eredmények mérésében jó, a partnerek tudják, ki mit áldozott fel a másikért.  Tehát amikor valami nincs rendben egy kapcsolatban, az egyik fél azonnal felismeri, hogy időt kell adniuk egymásnak.  A kapcsolat kiegyensúlyozásának általános vágya kapóra jön az érzelmeknél is.

 

Bika & Bika

A Bikák szeretnek biztonságot teremteni bármely kapcsolatukban. Hajlamosak belekapaszkodni ebbe az érzésbe, bármilyen áron, mivel azt gondolják, van értelme a saját jegyükből partnert választani, velük rettentően boldogok lennének, mivel ugyanúgy gondolkodnak, mint ők.  A Bikáknak egyszerű értékrendszere van, és rendkívül hűségesnek tartják magukat. Partnerként nagyon kötelességtudók. Örülnek, ha kitalálhatják, mi működhet közöttük és ha egyszer kitalálták, nagyon jól kijönnek egymással.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top