Horoszkóp

Babahoroszkóp 2020: nagyon tehetséges kisbabák születnek

A horoszkóp szerint 2020-ban nagyon szerencsés babák születnek. Ugyanakkor az élet egészen más területén lesznek tehetségesek, sikeresek. Vajon te is 2020-ban várod a kisbabádat? Már most megtudhatod, milyen lehetőségek várnak rá, és persze mire készüljetek fel.

2020-ban nagyon szerencsés kisbabák születnek. Egész évben szerencsés konstellációk lesznek ugyanis az égen, amelyek elkísérik őket egész életükben. Persze lesznek „színek”, amelyek színessé teszik a személyiségüket és tehetségüket. Így a szülőknek annyi lesz a dolga, hogy figyeljék, mire hajlamos a leginkább a gyermekük. Az egyediséget továbbszínesíti az egyéni horoszkóp, ami a pontos születési óra, perc és hely ismeretében az aszcendenssel válik teljessé.

Ahogyan a csillagászat, úgy az asztrológia is pontos számításokon alapuló tudomány. Ebből adódik, hogy olykor nem ugyanazon a napon lép a Nap a következő jegybe, mint az előző évben. A Gergely naptár valójában pontatlan (négy évente, a szökőévvel hozza be az eltérést), míg az asztrológia precízen követi az aktuális csillagmozgásokat.

Időrendbe szedve nézzük végig a 2020-ban születendő kisbabák horoszkópját.

Szerencsés csillagzat alatt születnek 2020-ban a kisbabák (iStock)

Bak babák: 2020.01.19-ig és 2020.12.21-től

Minden évben két nagy csoportra kell osztani a Bak babákat, mert eltérések lehetnek az év elején és az év végén születendő kicsik között. De 2020 év végére két nagy bolygó (Szaturnusz és Jupiter) jegyet vált, ami asztrológiai szempontból óriási eltérést jelez. A két nagy csoport: 1. Azok, akik 2020 elején születnek szerencsések, öntudatosak és idegen nyelvekben nagyon tehetségesek lesznek. Valószínűleg sokat fognak utazni külföldre. 2. Azok, akik év végén születnek, magas intelligenciával és művészi tehetséggel lesznek megáldva. Korán kiderül majd, hogy melyik területen várnak rájuk igazán nagy sikerek.

Vízöntő babák: 2020.01.20. – 2020.02.18.

A 2020-ban születő Vízöntő babákat is két nagy csoportra lehet osztani: 1. Akik február 15. előtt születnek, a Nyilas Mars miatt tüzes, indulatos és türelmetlen természettel bírnak majd. Ez ugyanakkor a sportban teszi őket tehetségessé. Főleg vívás, lovaglás, küzdő sportok, harcművészet jöhet szóba. Emellett jogi pálya is vár rájuk. 2. A február 16-tól születő babák horoszkópjában már a Bakban lesz a Mars, ami a kitartásról, a fegyelemről és a koncentrációról szól. Ez maraton futóvá teszi őket szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Az értelem és a türelem kombinációja bármilyen területen sikereket garantál számukra.

Halak babák: 2020.02.19. – 2020.03.19.

A 2020-as Halak kisbabák egész életükben számíthatnak protektor, mentor segítségére. A hatalmas bolygók hatalommal bíró emberek támogatását jelzik. Ezzel élhetnek, de vissza nem élhetnek vele. Ugyanakkor lehetnek nehézségek a tanulással, a beszéddel és a mozgással. Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, beszédhiba, dadogás, balkezesség, lúdtalp, bármi hasonló szóba jöhet. Ijedtségre nincs ok, mert ez mind remekül kinőhető, fejleszthető. Főleg, ha korán észreveszik a szülők. És most igaz a mondás: „Ahol a leggyengébb voltál, ott leszel a legerősebb, mert odafókuszálsz.” Így a végén fejlesztő pedagógus is lehet belőlük.

Nagyon különleges babák születnek 2020-ban a horoszkóp szerint (iStock)

Kos babák: 2020.03.20. – 2020.04.18.

A 2020-as Kos babákat is két csoportra lehet osztani: 1. Akik március 29. előtt születnek, azoknak a Mars a Bakban fantasztikus eltökéltséget és önfegyelmet ad. A tipikus Kosokra nem jellemző ez a fajta komolyság, ám épp ez lesz a sikerük záloga. Főleg műszaki területen érvényesülhetnek. Már kiskorukban remek kézügyességük kitűnik. 2. A március 30. után születő gyerekek horoszkópjában a Mars a Vízöntőben éles értelmet és kíváncsiságot kölcsönöz. Tanulékonyságuk kombinációs tehetséggel társul. Tehetséggondozással minél előbb felszínre kell hozni rendkívüli képességeiket.

Bika babák: 2020.04.19. – 2020.05.19.

2020-ban a Bika babák három csoportra oszthatóak: 1. Április 27. előtt Merkúr, a tanulási képesség bolygója a Kosban türelmetlenséget jelent, ők mindent gyorsan szeretnének megérteni. Kiskoruktól fejleszteni kell a kitartásukat, hogy ne kudarc legyen a tanulás. 2. Az április 27. és május 10. között születő gyerekek a Bika Merkúr okán kissé lassú felfogásúak lesznek. De a lassúság kitartással és alapossággal jár. Sosem szabad sürgetni őket. Mindig a saját tempójukban kell haladniuk. 3. Akik pedig május 11. után születnek, az Ikrek Merkúrnak köszönhetően gyors észjárásúak és szétszórtak lesznek. Nem szabad engedni, hogy cikázzanak a gondolataikban.

Ikrek babák: 2020.05.20. – 2020.06.19.

A 2020-as Ikrek babák is egészen mások lesznek ahhoz képest, hogy mikor születnek. 1. Akik május 28. előtt születnek, az Ikrek Merkúrnak köszönhetően hordozzák a tipikus Ikrek habitust, aminek van előnye és hátránya is. Előnye: gyors felfogás, nyitottság, derű, közlékenység, közvetlenség. Hátrány: szétszórtság, felületesség és állhatatlanság. Ezeket korán fejleszteni kell, hogy ne kapjanak bele sok témába egyszerre. 2. Akik május 28-án vagy azután születnek, érzékenyek, családszeretőek és meglehetősen félénkek lesznek. Félni fognak a kihívásoktól és a betegségektől is. A hipochondriát nem szabad kinevetni, esetükben nagyon komolyan kell venni.

Nagyon eltérőek lehetnek az azonos jegyben születő babák is a horoszkóp szerint (iStock)

Rák babák: 2020.06.20. – 2020.07.21.

A 2020-ban születő Rák babák sem lesznek egyformák. Három csoport jól elhatárolható közöttük: 1. A június 27. előtt születő kicsik álmodozóak és művészlelkűek lesznek. Különösen a zenében lesz tehetségük. Minél korábban találkozzanak több hangszerrel is. 2. A június 28. és július 1. között születő babák a Kos Marsnak köszönhetően szívesen keresik a kihívásokat. Akkor tudnak jól teljesíteni, ha versenynek látják. Türelmetlenségüket sporttal lehet levezetni. 3. A július 2. után születő babák ötvözik a gyorsaságot és a kitartást. Ez olykor belső feszültséget generálhat, amitől hisztisek lehetnek. Nem szabad ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani.

Oroszlán babák: 2020.07.22. – 2020.08.21.

A 2020-ban az Oroszlán jegyében születő gyerekeknek fantasztikus fizikai és szellemi erejük lesz. Szinte Herkules veszett el bennük, csak az a kérdés, ezt az erőt mire használják, mibe fektetik. A szülők felelőssége, hogy korán mutassanak nekik értelmes célokat. A sport hihetetlen nagy önfegyelmet és kitartást tanít nekik. A csapatsportok pedig a másokért való küzdelemre tanítja őket. Jót tenne nekik, ha testvérük is lenne, vagy legalább kisállatuk, hogy elsajátítsák a gyengédséget és a gondoskodást, ugyanis ez kihozza belőlük a hőst. Ez később hivatásuk is lehet, amiben hírnévre tehetnek szert.

Szűz babák: 2020.08.22. – 2020.09.21.

A 2020-ban születő Szűz babák két különböző egyéniséggel rendelkeznek: 1. Akik szeptember 5. előtt születnek, matematikai, analitikai tehetséggel bírnak. A logika és a realitás lesz az erősségük. Érdemes ez irányba fejleszteni őket. A matematikát minél előbb meg kell szerettetni velük, mert ez az irány fogja hozni nekik a sikert, bármilyen irányt válasszanak később. 2. Akik szeptember 5. után születnek, nyelvekben és jó modorban lesznek tehetségesek. Született diplomaták, akik mindig meg fogják találni a békítő szavakat. Minél korábban tanuljanak nyelveket, mert ez lehet a hivatásuk!

Kifejezetten tehetséges babák születnek 2020-ban a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg babák: 2020.09.22. – 2020.10.22.

A 2020-as Mérleg babák a szokványos Mérlegekhez képest sokkal erőszakosabbak lesznek. Az erőszakosság kétélű fegyver: türelmetlenséget és célra törést is hoz a jellemükbe. A családi környezettől függ, melyik dominál náluk. Ezen belül két nagy csoportot lehet megkülönböztetni: 1. Akik október 2. előtt születnek, melegszívűek, jóindulatúak és bőkezűek lesznek. A nagyvonalúság arisztokratikus tartással és büszkeséggel párosul, amivel tekintélyt szereznek. 2. Akik október 2. után születnek, szerények, félénkek és óvatosak lesznek. Arra kell megtanítani őket, hogy az óvatosság nem azonos a bizalmatlansággal.

Skorpió babák: 2020.10.23. – 2020.11.20.

2020-ban a Skorpió babák többnyire belső gondolatokkal és párbeszéddel lesznek elfoglalva. Lehet, hogy gyakran beszélnek magukban, amitől nem kell megijedniük a szülőknek. Sok türelemre van szükség, hogy elnyerjék a gyerek bizalmát. Közben biztos, hogy tabutémákról fogják kérdezgetni a felnőtteket, és ha nem kapnak választ, veszélyes helyeken tájékozódnak. Vagyis otthon legyen őszinte és nyílt a hangulat, mert akkor biztosan nem téved rossz útra. Lehetnek tanulási nehézségek is, amiket minél korábban felismerve tökéletesen fejleszthetőek. Mindez a november 3. után születő gyerekekre nem vonatkozik.

Nyilas babák: 2020.11.21. – 2020.12.20.

A 2020-ban születő Nyilas babák nagy dolgokra születtek. Bolygójuk, a Jupiter jegyváltása ketté vágja a csapatot. Azok, akik december 18-ig napvilágot látnak, takarékosak és fegyelmezettek lesznek. Jupiter még a Bakban megfontoltságot és józanságot hoz nekik. Sikerük az összpontosításból ered, csak ne vigyék túlzásba a szigort! Azok, akik december 19-től születnek, szabad szelleműek, függetlenségre törekvőek és újítóak lesznek. Folyton szembe szállnak a hagyományokkal, emiatt sokak szemében tiszteletlennek tűnhetnek. Későbbi sikereik kulcsa épp ez a reformmegközelítés lesz, ami csak a bátrakra jellemző.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top