Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2020. február 18-24. – Új hét, új és nagyszerű lehetőségek

Új hét és új lehetőségek. Milyen újdonságot jeleznek számotokra az angyalok ezen a februári héten? A horoszkópból minden részletre fény derül. Ugye, megfogadod az angyalok javaslatát?

Az angyalok segítenek, és támogatnak téged. Igaz, csak vészhelyzet esetén „avatkozhatnak” az életedbe, minden más esetben kérned kell a segítségüket. Tiéd a szabad akarat, a szabad döntés. Dönthetsz persze úgy is, hogy figyelmen kívül hagyod a támogatást, az angyali üzenetet. Valójában kár lenne, ha egyszer már erre a cikkre kattintottál.

Ha kedvet tartja, gyújthatsz gyertyát, amellyel még könnyebben hangolódhatsz az angyalok energiájára. Közben magadban elmondhatod a feléjük intézett kérésedet, az imádat. A különleges angyalhoroszkóp segítségével ezen a héten is megismerheted szívhez szóló üzeneteiket. Rajtad múlik, hogy elfogadod-e. Ezen a héten valójában bármelyik angyal támogatását, segítségét kérheted.

Kos

Az angyalok üzenete értelmében minden sokkal jobban alakul az életedben, ha végre meghozod a döntésedet. A lelkedben mélyen te is pontosan tudod, nem halogathatsz tovább, és nem is kerülheted el a döntést. Nem érdemes tovább agyalnod a megoldáson, egyszerűen csak juss kompromisszumra. Az angyalok támogatnak benne.

Bika

Az angyalok szerint nagyszerű az ötlet, amit a fejedben forgatsz már egy ideje. Talán bizonytalan vagy még magadban, de most itt a megerősítés. Ne hagyd, hogy bármi is feltartóztasson, akadályozzon téged a célodban! Az angyalok támogatnak benne. Viszont fontos, hogy a rendezd a kommunikációs problémákat is a sikerhez.

Ikrek

Az angyalok meghallgatnák a kérésedet, ha pontosan megfogalmaznád azt. Üzenetük értelmében mindenképpen döntést kell most már hoznod. Fogalmazd meg világosan, hogy mit szeretnél elérni. S kezd is el e szerint cselekedni. Ők akkor segíthetnek neked, ha te magad is tudod, hogy mit szeretnél, és kéred az áldásukat. Tedd meg már ma!

Rák

Az angyalok segítenek neked ezen a héten is abban a feladatban, amelyről úgy érzed, egyszerűen képtelen vagy megoldani. Hidd el, nincs olyan nagy baj, mint ahogyan te érzed. Ajánld fel az angyaloknak a problémádat, és ők megtalálják a lehető legjobb megoldást. Nyisd meg a szívedet, figyelj az intuíciódra, hogy meghallhasd a válaszaikat.

Oroszlán

Az angyalok szerint hamarosan érezhetően változik az életed. Egyre több társasági eseményre kapsz meghívást, ahol nagyszerű ismeretségeket köthetsz. Tárd ki a szívedet, legyél nyitott, hiszen ezeket az embereket az angyalok küldik feléd, hogy segíthessenek téged. Figyelj a megérzéseidre, s pontosan tudni fogod, kik ezek a segítő társak.

Szűz

Az angyalok látják, mennyit dolgozol, s mennyire leterheled magad. Hidd el, csak annyit kell vállalnod, amennyit könnyedén el is bírsz. Kérd az angyalokat, s ők máris küldik neked a segítséget. Senkinek sem kell megfelelned, csak és kizárólag magadnak. Érezd a határaidat, s élj az angyali támogatás lehetőségével!

Különleges lehetőségekhez segítenek ezen a héten az angyalok (fotó: Getty)

Mérleg

Az angyalok új barátokat küldenek neked ezen a héten, de az is lehet, régiek térnek vissza hozzád. S leginkább azért teszik, hogy megnyithasd a lelkedet a valódi örömnek. A benned élő gyermek vidámságra, játékra és őszinte beszélgetésekre vágyik. Ezt kellene most megélned. Kérd az angyalok segítségét! Boldogan támogatnak téged.

Skorpió

Az angyalok csodás üzenete nagyszerű hetet sejtet számodra. Úgy tűnik, végre láthatod a fényt az alagút végén. Már kiléptél a legmélyebb pontról, s a valódi boldogság felé lépdelsz. Egyre közelebb a cél, most már fellélegezhetsz. Érdemes új terveket készítened, ha aktuális a költözés, vagy utazni szeretnél… Egyre jobban ugyanis az esélyeid ehhez.

Nyilas

Az angyalok szerint annyi mindenért lehetsz hálás, de néha elfelejted, mennyire sok mindent ad neked az élet. Szánj némi időt magadra, s gondold végig, mi mindenért érezhetsz elégedettséget. Amint tudatosítod magadban, és hálás is adsz érte, újabb sikerre számíthatsz az életedben. A hála ugyanis még több jót vonz magával… Ahogy te is.

Bak

Az angyalok szerint sokkal jobb út vezet a siker felé, mint amit te annak hiszel. Érdemes újra átgondolnod miben eshetőséget, és vedd észre, akad sokkal jobb is, mit amit választani szándékoztál. Hamarosan rájössz, egyedül dolgozni nem a legjobb megoldás, akkor sem, ha most még annak tűnik. Kérd az angyalok támogatását és segítségét!

Vízöntő

Az angyalok üzenete értelmében imádat, kérésedet meghallgatták az égiek. Számíts rá, hamarosan egyre több teendőd lesz, amiben persze nagyon jól érzed magad. Az eredmények rendkívül gyorsan jönnek, amitől csak még inkább ragyog majd a lelked. Persze, a sikerhez nagyon fontos a megfelelő kommunikáció is. Az angyalok támogatnak benne.

Halak

Az angyalok üzenete értelmében minden okod meglesz ezen a héten az ünneplésre. Bármi is foglalkoztat most téged, sikerre viheted. Rájössz, milyen nagyszerű barátok vesznek körbe téged, s milyen nagyszerűek a kapcsolataid. Könnyen lehet, hogy babavárással kapcsolatos örömteli híreket is kaphatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top