nlc.hu
Horoszkóp
A 12 csillagjegy hazatér egy fárasztó nap után

A 12 csillagjegy hazatér egy fárasztó nap után

Nem egy vicc kezdődik így, bár nevetni végül ezen is lehet.

Nézzük meg, hogyan viselkedünk egy fárasztó nap után, ha hazaérkeztünk!

Kos

Még az előszobában veszi a cipőjét, kabátját, de már meséli, hogy milyen extra fáradt. Meg a főnök barom volt. A kolléganő olyan szűk szoknyát viselt, hogy látszódtak a hurkái, a férfi kolléga meg az új sáljában tök ripacsként nézett ki. Ha nem érkezik azonnali, együttérző sajnálkozás a családjától, akkor ott kő kövön nem marad, mert betoppan a nappaliba, és észrevesz egy koszos bögrét, elzavarja a gyereket házi feladatot írni, ráripakodik a párjára, hogy miért nem porszívózott fel, és megérdeklődi, mi a kaja.

Bika

Nyílik az ajtó, és bejön rajta egy úthenger. Egy lendülettel repül le a cipője és a kabátja, majd a másodperc törtrészén belül már a hűtőszekrényben kurkászik. Mit lehet enni, mit lehet inni. Felszerelkezve egy bögre tejjel / narancslével, három szelet kenyérrel, felvágottal és egy csokidarabbal a nappali kanapéjára heveredik. Miközben iszik, eszik, a tévét nézi, a telefonját nyomkodja és az ölében a laptopon chatel a közösségi oldalon.

Ikrek

Hazaérkezve közösségi életet él a legkényelmesebb kinyúlt pólójában és a vicces mamuszában az ágy kellős közepén. Bulit szervez a Facebookon, nyolc emberrel csacsog messengeren, videóbeszélgetést tart a barátnőivel, barátaival. Ha nő, akkor még lábkörmöt is fest mindeközben, és valami hirtelen talált kajamaradékot csipeget. Csacsog, pörög, szervezkedik. Órákon át. Fáradhatatlanul.

A többi csillagjeggyel kapcsolatos jóslatokért a Bouvet Caféblog posztjára érdemes kattintani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top