Horoszkóp

Csakráid többet mesélnek a párkapcsolatodról, mint sejtenéd

A csakrák a tested energiapontjai. Amikor harmóniában élsz, boldog vagy, az energia szabadon áramlik. S amikor elakad az energia, akadályokkal találod magad szembe. A csakrák a párkapcsolati problémákról is mindent elárulnak.... Íme a részletek!

A keleti misztikus hagyomány szerint mindenki 7 fő csakrával, vagyis energiaközponttal rendelkezik. Ezek a pontok a gerincen futnak végig, s a kerekekhez hasonlóan forognak és áramoltatják az életenergiát. A csakrák a párkapcsolatra is erőteljesen hatnak, attól függően, hogy melyik csakrád a domináns. S ha tudod, melyik ez a csakra, nagyon sok mindent elárul a párkapcsolatodról is.

A csakrák a kapcsolati problémákat is jelzik. Gondolatban ezért minél gyakrabban tisztítsd a csakrát, tüntesd el a blokkot, az akadályt, s a párkapcsolatod is egyre gördülékenyebb lesz. S melyik csakra hat a legerősebben a párkapcsolatodra? Az alábbiakból kiderül.

1. A gyökércsakra ezt meséli a párkapcsolatról

gyökércsakra párkapcsolatA gyökércsakrához kapcsolódnak az alapvető szükségletek és életfunkciók. Párodat vélhetően véletlenszerű találkozásnak köszönheted. A vonzalom gyorsan alakult ki, a kémiának egyikőtök sem tudott ellenállni. Ehhez a csakrához tartozik a pénz, az alapok megteremtése. A pénzügyi gondok megmérgezhetik a kapcsolatot, mert ilyenkor a gyökércsakrán elakad az energia. A csakra a farokcsontnál helyezkedik el. Rövid meditáció, relaxáció közben gondolj erre a pontra, lásd piros színben, s tisztogasd át, forgasd meg, mint egy ventilátorlapátot. Érdemes mindennap végezni a gyakorlatot egészen addig, amíg tapasztalni kezded a változást az életedben.

2. A szakrális csakra ezt árulja el a párkapcsolatról

szexcsakra párkapcsolatA szakrális, avagy szexcsakra az érzelmek, a szexuális energiák, az alkotó erő, az érzékelés, az életöröm és a mozgás központja. S amikor a csakra harmonikusan működik, a párkapcsolat is harmonikus és nagyon boldog. Élvezitek egymás társaságát, s a hálószobában is összeilletek, szenvedélyesek az együttlétek. A kapcsolatotok szoros, mindent meg tudtok beszélni egymással. Ám, amikor felborul az egyensúly, a csakrán elakad az energia, megszűnik az addigi egyetértés és harmónia. A blokkot oldhatod, ha narancssárga színben képzeled el köldök alatt található pontot, és látod magad előtt, ahogyan akadálytalanul áramlik át az energia, s forog a kerék.

3. Ezt árulja el a köldökcsakra a párkapcsolatról

köldök csakra párkapcsolatA köldökcsakrát napfonatnak is nevezik. A köldök a test erőközpontja, s amikor megfelelően halad ezen a ponton az energia, óriási akaraterővel, önbizalommal rendelkezel. Helyes az önértékelésed, életerősnek, céltudatosnak érzed magad. Párkapcsolatodat a nyugalom, a harmónia, a megelégedettség, a béke jellemzi. Ám a túlműködő köldökcsakra önimádatot, egoizmust szül, ami hosszútávon rombolja a párkapcsolatot. Lehunyt szemmel gondolj a köldök magasságában található pontra, s képzeld el, hogy sárga színben ragyog, fényesen pörög és akadálytalanul halad át rajta az energia. A sárga színű gyümölcsök, zöldségek fogyasztásával is erősítheted az erőközpontot.

A csakrák mindent elmesélnek a párkapcsolatró

A csakrák mindent elmesélnek a párkapcsolatról (fotó: Getty)

4. A szívcsakra így érinti a párkapcsolatot

szívcsakra párkapcsolatA szívcsakra az energiarendszer középpontjában helyezkedik el, hiszen itt találkozik a három alsó fizikai-érzelmi központ, a három felső szellemi-spirituális központtal. A csakra a szeretetet központja, és a gerinc mentén a szív magasságában található. Nagyon sokat árul el az önszeretetről, önelfogadásról éppúgy, mint a párod iránti érzelmekről. Akadálytalanul halad át rajta az energia, amikor önzetlenül szeretitek egymást. A csakra blokkolt, amikor bizonytalanság, bizalmatlanság jellemzi a kapcsolatot, és nem tudtok megnyílni egymásnak. Ilyen esetben képzeld magad elé a zöld színben ragyogó csakrakereket, amelyen akadálytalanul halad az energia. A zöld színű ételek fogyasztásával, zöld és rózsaszínű ruhákkal, kövekkel is erősítheted a szívcsakrádat.

5. Ezt meséli a torokcsakra a párkapcsolatról

torokcsakra párkapcsolatA torokcsakra a kommunikáció, a beszéd, az írás energetikai központja. Szavakkal ezen a csakrán keresztül fejezed ki a gondolataidat, az érzelmeidet. Optimális esetben ki tudod mondani a vágyaidat, érthetően és szeretettel fogalmazol, pontosan tudod, mit és hogyan akarsz a párod, a környezeted tudtára adni. A kommunikáció a párkapcsolat elengedhetetlen része, a bizalom, a hűség alapja. Túlműködő torokcsakra esetén gyakoriak a viták, a veszekedések, a meg nem értés a pároddal. Ez esetben minél gyakrabban képzeld el a torok magasságában található kék színben ragyogó pontot, amelyen tökéletesen áramlik az energia.

6. Így hat a harmadik szem csakra a párkapcsolatodra

harmadik szem csakra párkapcsolatA harmadik szem csakra az intellektus, a tisztánlátás, az akarat központja. Amikor akadálytalanul halad az energia a homlok középpontjában elhelyezkedő ponton, a párkapcsolat nagyon harmonikus. Társaddal akár szavak nélkül is értitek egymást, olvastok a másik gondolataiban. Erős és elválaszthatatlan a kötelék köztetek, mindennapjaitokat a szeretet hatja át. Az ilyen kapcsolat esetében párod a lelki társad. S hogy ez a csakra harmonikusan működhessen képzeld magad elé a szemöldök között található indigó kék színben pompázó pontot, amelyen akadálytalanul halad át az energia. Sokkal koncentráltabb is leszel, ha erre a pontra tereled a figyelmedet.

7. Ezt árulja el a koronacsakra a párkapcsolatodról

koronacsakra párkapcsolatA koronacsakrán keresztül az egyetemes intelligenciához, az univerzumhoz kapcsolódhatsz. A keleti tanítások szerint ez a legfontosabb energiaközpontod. Nagyon különlegesek azok a párkapcsolatok, ahol aktív ez a csakra is. Tiszta lelki kapcsolatok ezek, de lehetnek elvárás mentes munkakapcsolatok is. Ezeket a jellemvonásokat hordozzák az ikerlángkapcsolatok, hiszen míg lelki társból több is lehet egy életen át, ikerlángból igazából csak egy.

(via awareness act) fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top