Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. június 3-9.: A telihold összekavarja az érzelmeket

A pénteki telihold jócskán felkavarja az érzelmeket. Mindenki sokkal feszültebb, ingerültebb, türelmetlenebb lehet. Most még fontosabb a holdhoroszkóp javaslatait követni...

A pénteki telihold meglehetősen feszültnek, nehéznek tűnhet. A legfontosabb ezen a napon, hogy próbáld megőrizni a nyugalmadat. Nem lesz ugyan könnyű, de pozitív gondolatokkal eleget tehetsz a feladatoknak. Pénteken egyébként is fontos a pozitív gondolkodás, életszemélet…

SZERDA június 3.: Szerdán egész nap a Skorpióban jár a Hold, ami aktuálissá tesz mindenféle vizes tevékenységet: mosás, hajmosás, felmosás, öntözés, fürdés, szaunázás. Telihold előtt még erősen nő a Hold, ami segíti a vízzel bevitt vitaminok, ásványi anyagok beépülését. Emiatt érdemes gyümölcs-, és zöldséglevet, teákat innod. Jót tesz testednek, lelkednek.

CSÜTÖRTÖK június 4.: A Hold általában két napig jár egy jegyben, ezért csütörtökön hasonló napra számíthatsz, mint szerdán. Így ma is érdemes kimosni a szennyes holmikat, hajat moshatsz, felmoshatsz, öntözhetsz, teázhatsz. Gyümölcs-, és zöldséglevek mellett a szervezeted kívánja a leveseket. De vigyázz, mert a növő Hold hízásra, és a víz visszatartásra is hajlamosíthat.

PÉNTEK – június 5.: A tüzes Nyilas telihold szenvedélyessé és/vagy indulatossá tehet téged és másokat is. Próbálj minél tudatosabb maradni, hogy elkerülhesd a vitákat, félreértéseket. Tudd, hogy ma fodrászati és fogászati tilalom van érvényben! Semmi sem kötelező, csupán javasolt. A pénteki teliholdról a táblázat alá görgetve részletesen olvashatsz.

A telihold felkavarja az érzelmeket

A telihold felkavarja az érzelmeket (fotó: Getty)

SZOMBAT június 6.: A teliholdat követően szombaton már fogy a Hold, de még mindig a Nyilasban jár. Szóval a tegnapi szenvedély és indulat még jelen van, de legalább csillapodik. Ez a tűz hasznos lehet ugyanakkor a fogyókúrában. Tanácsos tüzes fűszereket használnod: gyömbért, fahéjat, chilit. Persze csak akkor, ha bírja a gyomrod. Nem cél, hogy kínozd magadat.

VASÁRNAP – június 7.: Vasárnapa már a Bakban jár a Hold, egy fegyelmezettebb stílust hoz neked. Szokatlan módon ma több tilalom van érvényben: fodrászati, kerti munka, fogászati és patyolat-tilalom. Ez utóbbi azt jelenti, hogy ma nem tanácsos tisztítóba vinned a ruhákat, mert könnyen kifényesedhetnek, megrongálódhatnak.

HÉTFŐ – június 8.: Medárd napján szerencsére a Hold nem vizes jegyben jár, ami jó esély arra, hogy ne essen 40 napig az eső. A népi megfigyelések szerint, ha ma esik, 40 napig esni fog. Ma is érdemes a fogászatot, a patyolatot és kerti munkát kerülni, ugyanakkor a bőr- és körömápolás nagyon is aktuális.

KEDDjúnius 9.: Hajnalban a Vízöntőbe lépő Hold hosszabb szellőztetést javasol. Emellett kényeztesd magadat! A fogyó hold segíti a szőrtelenítést, a körömápolást, az arcápolást és a bőrtisztítást. Minden, amitől meg akarsz szabadulni, most gyorsabban megy és tartósabb eredményt hoz.

Erre figyelmeztet a júniusi telihold

Ezekben a jegyekben jár a Hold a júniusi telihold hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold a júniusi telihold hetében (nlc)

Lobbanékonnyá tesz a júniusi telihold

Június 5-én, pénteken késő este (21:13-kor) az Ikrek Nap és a Nyilas Hold egymással pont szemben áll. Most a levegő (Ikrek) és a tűz (Nyilas) egymásnak feszülését tapasztalhatod. Ha sikerül megtalálnod az egyensúlyt, a levegő fellobbantja a tüzet. De ha nem, a levegő sajnos elfújja azt. A levegő a beszéd, a tűz a szenvedély. Nem baj, ha szenvedélyesen beszélsz, de beszéded ne legyen agresszív, mert ezzel a másikat védekezésre vagy, ami még rosszabb,  támadásra „kényszeríted”. S ennek az ellentétes erőnek könnyen veszekedés, sőt szakítás lehet az eredménye.

A közlekedésben is óvatosnak kell lenned. Ma a szembe jövő emberek, járművek okozhatnak bajt. Egyetlen dologgal védheted ki a legrosszabbat: a balesetet, éberséggel. Igaz, hogy késő este lesz maga a telihold, de még szombaton is érezteti a negatív hatását. Amennyiben az Ikrek, vagy a Nyilas jelében születtél, vigyázz magadra és azokra az emberekre, akik fontosak számodra! De ha Szűz, vagy Halak szülött vagy, akkor sem árt most az óvatosság. Természetesen bármely jegyben is születtél, jó, ha körültekintően mozogsz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top