Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a Rák havában felhőtlen boldogságra számíthat

Ezeknek a csillagjegyeknek csodaszép időszakot jeleznek a bolygók a Rák havában. Bármibe fognak, minden összejön nekik. A horoszkópból kiderül, te a legszerencsésebbek közé tartozol-e most.

Június 20-án lépett a Nap a Rák jelébe, amellyel együtt megkezdődött a július 22-ig tartó Rák hava. Már az időszak első hetében is érezhető változások történtek, hiszen újholddal kezdődött, a Vénusz direktbe fordult, és nagyon ritka módon újholddal is végződik majd a Rák hava. Ezeknek a csillagjegyeknek tehát két különleges erejű napot is jeleznek a bolygók. A Mars saját jelében, a Kosban folytatja égi útját, míg a nagy tanító bolygó, a Szaturnusz visszalép a Bakba, és sorsszerű eseményeket hoz vissza. S közben a Merkúr is direktbe fordul a Rák jelében.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint új fejezet kezdődik az életedben. Érdemes élni a vissza nem térő lehetőségekkel.

A Rák élete óriásit fordul a Rák havában

Kedves Rák! Nagyon boldog születésnapot, hiszen végre megkezdődött a te hónapod. Azonnal megkaptad a lehetőséget, hogy új életet kezdhess, újíts, változtass, amit csak lehet. S igazán rendkívüli és egyedi módon erre még egyszer lehetőséged nyílik az időszak legvégén. Ki ne hagyd az alkalmat! Bármit szeretnél elérni, megvalósítani, minden esélyt megkapsz hozzá. Kifejezetten örömteli és boldog időszak köszönt rád. A jegyedben járó retrográd Merkúr fontos eseményeket idéz fel a múltból. Ez is egy újabb lehetőség, hogy lezárj mindent, ami többé nem szolgál téged. Bármit és bárkivel könnyedén megbeszélhetsz. Ideje volt, nem igaz?

Ezek a csillagjegyek felhőtlen boldogságra számíthatnak a Rák havában

Ezek a csillagjegyek felhőtlen boldogságra számíthatnak a Rák havában (fotó: Getty)

A Skorpió hallgat az ösztöneire a Rák havában

Kedves Skorpió! Vajon készen állsz, hogy kockáztass egy kicsit? Nagyon különleges időszakot élhetsz meg te is. Szó szerint kinyílik a világ előtted. Ha utazást tervezel, nagyszerűen alakul minden. Nem mellesleg olyan egyedi tapasztalatokat, tudást szerezhetsz, amire talán már hosszabb ideje készülsz magadban. Vágj bele, legyél bátor, merj nagyot álmodni. Figyelj befelé, kövesd az ösztöneidet, az érzelmi életed is lángra kaphat… Új fejezetet kezdhetsz az életed könyvében, engedd meg magadnak az optimista szemléletet, a valódi örömet, boldogságot, nyitottságot. Legyél könnyed, dönts spontán. Éld meg a szenvedélyt, ami ott van benned!

A Halak a képzeletébe merül a Rák havában

Kedves Halak! Saját magad múzsája lehetsz a Rák havában. Felébred benned a kreativitás, a művészetek iránti kíváncsiság, az alkotás vágya. Éld meg a tehetségedet, alkoss a magad örömére. Egészen bámulatos felfedezést tehetsz magadban. Figyelj magadra, és gyermeki örömmel tekints a világ szépségére. Próbáld ki, s rájössz, mennyire hiányzott már neked mindez. Hozd ki magadból a legtöbbet. Megérdemled a vidámságot, a boldogságot, és persze a szerelmet. Nyisd meg a szívedet, add át magadat az érzéseknek, az életörömnek. Ne törődj vele, hogy mit mondanak a többiek. Csak azt tedd, amit a szívedben érzel!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top