Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek padlóra kerülnek a Rák havában

Ezek a csillagjegyek nem találják a helyüket a Rák havában. Az elkövetkező hetek történései, változásai őket viselik meg a legjobban. Vajon te köztük vagy? A horoszkóp javaslatait érdemes megfogadnod.

Június 20-án lépett a Nap a Rák jelébe, s csak július 22-én lép tovább az Oroszlánba. A Rák hava meglepően eseménydúsnak ígérkezik, s a változásokat ezek a csillagjegyek érzelmileg sokkal nehezebben viselik, mint a többiek. Ám ezúttal is minden okkal történik velük, a nehézségekkel sem véletlenül szembesíti őket az élet. Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint most valóban megterhelőbb időszakra, és több kihívásra kell számítanod. Hidd el, megoldod!

A Kos belebonyolódik az érzelmekbe a Rák havában

Kedves Kos! Ne is lepődj meg rajta, de az elkövetkező hetekben nagyon nehéz lesz az érzéseidet tudatosan kezelni. A legjobb, ha nem akarsz uralkodni magadon, hanem hagyod, hadd menjen át rajtad minden érzelem. Sértődékenyebb, érzékenyebb és érzelmesebb leszel. Jó hír ugyanakkor, hogy uralkodó bolygód, a Mars a jegyedbe lép vasárnap, s energiával, lelkesedéssel tölt fel. Viszont kiszámíthatatlan lehetsz, a hangulatod szokatlanul hullámozhat. A türelmedet jócskán próbára teszik a Rák havában a bolygók. Viszont nagyon különleges helyzetben is leszel, hiszen a Mars több mint fél évig támogat mostantól téged…

Ezeket a csillagjegyeket nagyon viseli a Rák hava

Ezeket a csillagjegyeket nagyon viseli a Rák hava (fotó: Getty)

Az Oroszlán magába fordul a Rák havában 

Kedves Oroszlán! Kétségtelenül ez most nem a te időszakod. S a rossz kedvedet nyugodtan ráfoghatod a Rák havára, s a bolygókra. Olyan érzékenynek és sebezhetőnek érzed magad, hogy szíved szerint elbujdokolnál a világ elől. Valójában jól is teszed, ha nem most akarsz tündökölni. Lesz még rá alkalmad. Próbálj inkább kicsit befelé figyelni, a lelkedre. A megérzéseid is erősebbek most, s ha csendben fülelsz, meghallod a válaszokat. Meditálj, lazíts, pihenj minél többet. Az előtted álló hetek pontosan a töltekezésre a legalkalmasabbak. Hamarosan eljön a te időd, de arra fel is kell készülnöd. Itt az ideje… 

A Nyilas sebezhetőnek érzi magát a Rák havában

Kedves Nyilas! Semmi sem tesz erősebbé, mint amikor szembenézel a saját démonaiddal. Annak ellenére, hogy alapvetően optimista és életvidám vagy, ebben az időszakban nem leszel topon, bármennyire is szeretnél. Ne erőltess most semmit sem, inkább picit vonulj vissza a saját nyugalmadba. Szinte bizonyosan megtapasztalod a lelki mélységeket, amit valójában sosem könnyű kezelni, de a legmélyebbről feltámadni elképesztő energiát és magabiztosságot ad neked. Meg tudod oldani, bármivel is szembesítsen téged az élet. Higgy magadban, s higgy benne, hogy minden okkal történik veled!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top