Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. július 4-5.: Ez egy veszélyes hétvége lesz…

Ezen a hétvégén nagyon végzetes helyzetek elé állíthat az élet. Hogy elkerüld a szakítást, legyél a lehető legtürelmesebb és toleránsabb a pároddal. A szerelmi horoszkóp javaslatai most különösen hasznosak...

Az első júliusi hétvége csöppet sem látszik könnyűnek. Sőt a telihold és a részleges holdfogyatkozás energiájának hatására végzetes is lehet. Persze, kellő óvatossággal, türelemmel és megértéssel elkerülheted a szakítást. Bármerre jársz, bárkivel találkozol, legyél megfontolt és visszafogott. S akkor biztosan most sem lesz baj.

Ezúttal még fontosabb lehet tudnod róla, hogy mire vágyik a párod, s ő hogyan érzi most magát? A hétvégi szerelmi horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb válaszokat. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni.

Kos – hétvégi horoszkóp

Július első hétvégéje a telihold és a félárnyékos holdfogyatkozás jegyében zajlik, amitől te különösen idegessé válhatsz. Valójában a karrier és a család összeegyeztetése foglalkoztat a leginkább. A párod kirekesztve érezheti magát, kivéve, ha megosztod vele a gondolataidat, és tanácsát kéred…

Bika – hétvégi horoszkóp

Bár a telihold csak vasárnap reggel lesz, de már szombaton érezteti a hatását. Neked a közlekedésben kell fokozottan óvatosnak lenned. Szerencsére nincs balesetveszély, de nem árt az éberség. Ezzel párhuzamosan ügyelj arra, hogyan fogalmazol, mert a szerelmed most sokkal érzékenyebben reagál minden szóra!

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Nem baj, ha mostanában a pénz, vagy annak beosztása prioritást élvez nálad. A vasárnapi telihold aggódást mutat ezen a téren. Nem kell egyedül döntened, és egyedül megoldanod a problémákat. Vond be a szerelmedet! Lehet, az ő szempontjai megnyugtatnak és/vagy inspirálnak téged.

Rák – hétvégi horoszkóp

Túlzás nélkül állítható, hogy a vasárnapi az év legkényesebb teliholdja a szempontodból. A kedveseddel úgy kell bánnod, mint a hímes tojással, ha nem akarsz vitát. Ez nem csak vasárnapra vonatkozik, hanem már szombatra is. Megéri tapintatosnak és toleránsnak lenned…

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Titoktartást kell fogadnod július első hétvégéjén. Persze a párod megérzi, ha titkolni akarsz valamit. Nyugtasd meg, nem előtte titkolódzol, de nem szegheted meg az ígéreted! Szükséged van időre, hogy feldolgozd a heti történéseket. Ettől még csinálhattok közös programot, sőt most nagy szükséged van erre…

Szűz – hétvégi horoszkóp

Ha vannak gyerekeitek, akkor július első hétvégéje kétségtelenül róluk szól. A vakáció szervezést igényel, s ebben a telihold sem akadályozhat meg. Ha nincsenek gyerekeitek, a belső gyermeketek igényli a játékot, a mókázást, a szórakozást. Korlátot csak a fantáziátok jelenthet…

Ez egy veszélyes hétvége. Legyél óvatos!

Ez egy veszélyes hétvége. Legyél óvatos! (fotó: Pixabay)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Teljesen fölösleges az egész hétvégét elrontanod azzal, hogy hol a múlton, hol a jövőn agyalsz. A vasárnap reggeli telihold hajlamosít rá, hogy ugrálj időben, és ezzel könnyen a szerelmed idegeire mehetsz. Jobb, ha nem teszteled a türelmét. Inkább aktivizáld a humorodat, és tompítsd a feszültséget!

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Július első hétvégéjén valamilyen külföldi utazás izgat. Tervezgetsz, számolgatsz, netezel. Okosabb lenne, ha a nyaralásról nem egyedül döntenél. A szerelmed örömmel beszáll. s hidd el, együtt izgalmasabb az egész. De nem szabad elmulasztanotok a jelen pillanatot, csókolni, ölelni csak most tudtok…

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Nem sok ötleted van. Jobb, ha átengeded a szervezést a párodnak. A vasárnap reggeli telihold ingerlékennyé és türelmetlenné tehet mindkettőtöket. Kár lenne megmérgezni, elrontani az egész hétvégét egy múlandó rosszkedv miatt. Ha másképp nem megy, kicsit távolodjatok el egymástól!

Bak – hétvégi horoszkóp

Számodra ez lesz az év legkritikusabb hétvégéje. A vasárnap reggeli telihold már szombaton érzékennyé és sértődékennyé tehet téged. Kérd meg a kedvesedet, hogy legyen veled türelmes! Olykor ő nyűgös, most te. Ebből nem törvényszerű, hogy konfliktus, vagy szakítás legyen, de azért legyél óvatos.

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

A szerelmed ezen a hétvégén nem értékeli a humorodat. Óvatosan viccelj, mert a legártatlanabb poénból is óriási vita pattanhat ki. A vasárnap reggeli telihold az egész hétvégére rányomja a bélyegét, s épp ezért kell észnél lenned. Okosabb, ha most tapintatos és figyelmes leszel vele.

Halak – hétvégi horoszkóp

Barátok jönnek, vagy akarnak veletek közös programot. Mielőtt válaszolnál, egyeztess a pároddal! Muszáj egyetértenetek, ha nem akartok fölösleges duzzogást. Pedig, ha csak az egyikőtök vágyik társaságra, a másik kettesben szeretne maradni, akkor garantált az összezördülés… Kerüld el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top