Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. július 18-19.: Nagyon érzelmes ez a hétvége

Ezen a hétvégén nagyon sok érzelemre számíthatsz. De ez az érzelem nemcsak a szerelmet jelenti. Fájdalmat, sértődést éppúgy jelenthet, mint vitákat. A horoszkóp segít, hogy a pozitív érzelmeket élhesd meg a pároddal.

A harmadik júliusi hétvége boldogsága és felhőtlen öröme azon múlik, képes leszel-e megőrizni a nyugalmadat, a lelki békédet, a belső harmóniát. Mindketten kicsit feszültebbek, érzelmesebbek lehettek. De ezeket az érzéseket szenvedély formájában is megélhetitek. Erre érdemes most a leginkább törekednetek.

Ezúttal még fontosabb lehet tudnod róla, hogy mire vágyik a párod, s ő hogyan érzi most magát? A hétvégi szerelmi horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb válaszokat. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni.

Kos – hétvégi horoszkóp

Neked is és a párodnak is van családja. Mindkettőtöknek el kell fogadnia a másik pereputtyát, ami ezen a hétvégén nem lesz sima ügy. Egy vasárnapi feszült fényszög szerint épp ebből alakulhat vita köztetek, ha nem maradtok higgadtak. Kár lenne elrontani az egész hétvégét…

Bika – hétvégi horoszkóp

Az égi folyamatok tükrében úgy látszik, hogy a hétvégétek hangulatának kulcsa az őszinteség. Azonban tudnotok kell, az őszinteség nem jelent durva kirohanást, panaszáradatot és vádaskodást. Ezeket mindkettőtöknek kerülnie kell, ha békére és szerelemre vágytok…

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Egész jól indul a hétvégétek, ám vasárnap viharfelhők gyűlnek a szerelmetek egén. Te, vagy a kedvesed anyagi gondokkal küzd, de ez a téma mégsem mérgezheti meg ezt a nyári hétvégét. Maradjatok mindketten bizakodóak, hogy elmúlnak a nehéz hetek! És biztassátok egymást!

Rák – hétvégi horoszkóp

Fokozódó türelmetlenséget érzel mostanában. Kérd meg a szerelmedet, hogy legyen veled elnéző! Tuti, hogy hamarosan véget érnek a megpróbáltatások, csak a kapcsolatotok maradjon meg! Eskü nélkül is érvényes a „jóban, rosszban”, nem igaz?

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Egyik szemed sír, a másik kacsint. Valójában te jó passzban vagy, de a párod elégedetlensége átragadhat rád. Lehet, hogy unod már a panaszkodását. Megérted őt, de szeretnéd, ha nem a gondokról szólna az egész nyaratok. Javasold neki, hogy lazítson, és élvezze veled együtt a hétvégét!

Szűz – hétvégi horoszkóp

A párodnak meg kell értenie, ha ezen a hétvégén segíteni akarsz egy barátodnak. Osztoznia kell rajtad, és az egész hétvégén. Diplomatikusan kell kezelned a helyzetet, hogy ő is és a barátod is érezze a törődésedet. Még jó, hogy te gyakorlatias gondolkodású ember vagy. Most is megoldod…

Nagyon sok érzelem lesz ezen a hétvégén

Nagyon sok érzelem lesz ezen a hétvégén (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Mindkettőtöket aktívan foglalkoztat a jövőtök alakulása. Beszélgessetek erről ezen a hétvégén minél többet! Osszátok meg a gondolataitokat, terveiteket, aggodalmaitokat egymással, de ne csak erről szóljon a hétvégétek! Nem érdemes elmulasztani a jelen pillanatát, hiszen ölelni, csókolni csak most lehet. Éld meg a valódi szerelmet!

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Szerencsére a nehézségek ellenére most kifejezetten jó passzban vagy. Megfoghatatlan bizakodás jár át. Szuper lenne, ha ezt átragasztanád a kedvesedre. Szavak nélkül is bátoríthatod őt. Ettől a kapcsolatotok, a szerelmetek, a szövetségetek még erősebb, még mélyebb, még komolyabb lesz…

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Sokba kerülhetnek ezen a hétvégén a gyerekes ötletek. Jól tennéd, ha hallgatnál a párodra, amikor le akar beszélni, vagy óvatosságra int téged. Nem kell lemondanod a vágyadról, elég ha kicsit ésszerűbben állsz hozzá. Az sem baj, ha mégis belevágsz, csak emiatt ne legyen konfliktus közöttetek!

Bak – hétvégi horoszkóp

Ezen a hétvégén a kedvesed hiperérzékeny lesz. Bánj vele úgy, mint egy hímes tojással! Legyél vele megértő és gyengéd! Minden mozdulatoddal add tudtára, hogy mennyire szereted őt! Lehet, hogy elbizonytalanodik és fél, hogy elveszít téged. Egy ölelés, egy csók biztosan megnyugtatja majd.

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

Tombol a nyár. Tele vagytok program ötletekkel. Strandoljatok, kiránduljatok, utazzatok, sportoljatok, de közben folyamatosan vigyázzatok az egészségetekre! Kár lenne elszúrni a nyarat valamilyen betegséggel, vagy balesettel! Magatokra és egymásra is vigyáznotok kell…

Halak – hétvégi horoszkóp

Te vagy a hétvégi hangulatfelelős. Tőled függ, hogy unatkozás, kaland, feszültség, vagy vidámság költözik be hozzátok. Nem kell mást tenned, mint kitalálni, hogy mire van szükségetek. Egy élmény dús kiruccanásra, vagy otthoni, intim, meghitt összebújásra? Döntsd el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top