Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. augusztus 5-11.: Jönnek a Perseidák!

A nyár kétségtelenül leglátványosabb égi eseménye zajlik. Jönnek a Perseidák. A hullócsillagok mellett számos más érdekes eseményt is jelez a heti holdhoroszkóp.

Az augusztusi égbolt meseszép. Most jön a Perseidák meteorraj, ami egy üstökös család. Ha van türelmed és időd ezen a héten éjfél körül felnézni az égre, akkor óránként közel száz hullócsillagot is láthatsz. Persze közben ne felejts el kívánni… Most bármi teljesülhet!

SZERDA augusztus 5.: Hajnalban a Halakba lépő Hold érzelgős hangulatot hoz. A vizes jegy jelenthet könnyeket is. Ne szégyelld a könnyeidet! A Halak vizes jegy, ami aktuálissá teszi a növények öntözését, a mosást, a talpmasszázst. Ezekre keríts sort a mai napon.

CSÜTÖRTÖK augusztus 6.: Mivel egész nap a vizes Halakban jár a Hold, még mindig könnyen elérzékenyülhetsz, meghatódhatsz. És persze ugyanúgy aktuális az öntözés, a mosás, a felmosás, és valójában bármilyen vízzel kapcsolatos tevékenység. Ezek mellett ne feledd, hogy fogy a Hold, ami segíti a méregtelenítést és fogyást! Különösen gyógyvizekkel és/vagy gyógyteákkal.

PÉNTEKaugusztus 7.: Pénteken csak délután vált jegyet a Hold, ami azt jelenti, hogy előtte öntözhetsz, moshatsz, és vizekkel, gyógyteákkal méregteleníthetsz, fogyhatsz. Délután a Kosba lépő Hold az aktivitásnak kedvez. Innentől irány sportolni, bulizni, táncolni. Éljen a hétvége!

Idén is látványos csillaghullással érkeznek a Perseidák

Idén is látványos csillaghullással érkeznek a Perseidák (fotó: Getty)

SZOMBAT augusztus 8.: A Kos Hold kedvez az újításnak, ezért próbálj ki bátran például új receptet! De ha nincs kedved a kánikulában a konyhában állni, dobj össze színes, szokatlan salátát! A hagyomány azt javasolja, hogy a kerti munkák közül időzítsd mára a metszést és a trágyázást! Ja, és ha kedvet tartja, este érdemes az eget kémlelni, hátha elcsípsz néhány hullócsillagot

VASÁRNAP – augusztus 9.: A vasárnap a tegnapi tökéletes mása, mivel nem vált jegyet a Hold. Továbbra is a Kosban jár, ami az újításoknak, a vidám programoknak, az aktív kikapcsolódásnak kedvez. Kicsit átrendezheted a szobádat, vagy kipróbálhatsz új ízeket. De semmi ne tartson hosszú ideig, mert a Kos Hold „sprinter”, vagyis csak rövid távon lesz kedved ténykedni…

HÉTFŐaugusztus 10: Hétfőn kora hajnalban a Bikába lép a Hold. Innentől látványosan lelassulsz, és sokkal több türelmed lesz mindenhez és mindenkihez. Ezzel együtt megnő benned a szépség utáni vágy. A nyár még tart, érdemes feldíszíteni a munkahelyedet, a szobádat, az erkélyedet nyári lampionokkal. Leértékelve is találsz ilyesmiket.

KEDDaugusztus 11.: Még kedden is tart a Bika Hold hatása. Vagyis ma is vadászhatsz leértékelt díszekre, nyári holmikra az üzletekben. A fogyó Hold spórolósabbá tesz, de a takarékosság hasznos erény. Most jön a Perseidák meteorraj, ami üstökös család. Ha van türelmed éjfél körül felnézni az égre, óránként akár száz hullócsillagot is láthatsz. Ne felejts el kívánni!

Ezekben a jegyekben jár a Hold a Perseidák hetében

heti holdhoroszkóp 2020. augusztus 5-11.

Erre figyelmeztet a Hold a Perseidák hetében (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top