Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. augusztus 10-16.: Érzelmi hullámvasút ez a hét

Augusztus második hete olyan lesz, mint a hullámvasút, hol fent, hol pedig lent érzed magad. A legkeményebb napnak a csütörtök látszik, míg vasárnap minden okod meglesz a bizakodásra, az örömre. Heti horoszkóp!

Augusztus második hetében a Nap továbbra is az Oroszlán jelében jár, amelyhez a Merkúr is csatlakozott. A Vénusz a Rák jelében ontja a szeretet sugarait. Meglehetősen változékony lesz ez a hét, hiszen míg az egyik nap nagyon nehéz fényszögeket rajzolódnak ki az égen, a következő nap már optimizmusra ad lehetőséget. A hét legnehezebb napja kétségtelenül a csütörtök lesz, míg a legpompázatosabbnak a vasárnap ígérkezik.

A heti horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb a részleteket, és a téged érintő eseményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A hét elején ellentmondásosan gondolsz a pénzre: hol úgy érzed, hogy minden rendben, hol kétségbe esel. Ez a hullámzás elég fárasztó lesz. Jobb lenne, ha elfogadnád, és nem idegeskednél. A hét közepén egy „kegyetlen” fényszög miatt megkérdőjelezed a jövődet. Nem baj, ha újra átgondolod, de közben ne kínozd magad, mert annak semmi értelme sincs. Augusztus közepén, hétvégén a bolygók szerint felfokozódnak az érzelmeid. Az örömöt, a bánatot, az elégedettséget és az elégedetlenséget is intenzíven éled meg.

BIKA – heti horoszkóp

Szinte lehetetlen tervezni mostanában: minden képlékeny, hullámzó, változékony. A hét elején el kell fogadnod, hogy ez még marad pár napig. Szerencsére szerdán dupla szuper fényszög visszaadja a derűlátásodat. Mintha megcsillanna a remény sugara az alagút végén. Ám kapkodnod tilos, ugyanis szombaton a Bikában járó Uránusz hátrálni kezd, ami azt jelenti, hogy még régi ügyeket, kapcsolatokat, feladatokat kell megoldanod, rendbe tenned. A hétvége arra való, hogy kikapcsolódj, töltődj. Szóval ne agyalj most!

IKREK – heti horoszkóp

Bölcsen türelmesnek kellene lenned a hét kezdetén. Biztos lehetsz benne, többen is bepróbálkoznak, hogy teszteljék a türelmedet. Hét közepén egy kollégád, vagy barátod panasza felzaklathat. Nem tudod, hogy mit vár tőled. Mielőtt bármit tennél, kérdezd meg tőle! Péntekre virradóan vagy forgolódsz, vagy nem tudsz aludni, vagy szörnyű dolgokat álmodsz. Nem baj, szerencsére hamarosan elmúlik. Hétvégén mindenképpen menj víz mellé! A Rák Hold szerint a víz látványa, simogatása, illata megnyugtat, és kisimítja az idegeidet.

Érzelmi hullámvasúthoz hasonlít ez a hét a horoszkóp szerint

Érzelmi hullámvasúthoz hasonlít ez a hét a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

Hétfőn jól gondold meg, mire adsz ki pénzt! Egy Merkúr-Uránusz fényszög felesleges kiadásra utal. Okosabb lenne, ha aludnál rá egyet, és csak utána nyitnád ki a pénztárcádat, vagy nyomnád meg az enter gombot a számítógépeden. Azután jön a következő próbatétel: csütörtökön egy drasztikus konstelláció megijeszt, mert a párod, vagy a szívedhez közel álló ember bajba kerül. Ne féltsd! Hidd el, meg tudja oldani. Mindezt hétvégén ki kell pihenned. A víz gyógyító erejét használd! Igyál forrásvizet, teát, limonádét, bármit, amit szeretsz.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Az egész heted hangulata, közérzete, sikere azon múlik, hogy hétfőn hogyan reagálsz egy munkahelyi pletykára. Talán a legokosabb az lenne, ha sehogy nem reagálnál. Amennyiben nem bírod megállni, akkor is ügyelj minden szavadra! Csak olyasmit mondj, amit később is vállalsz! A hét közepén az egészségedre kell vigyáznod. A tartós hőség megviseli a szervezetedet. Tegyél meg mindent, hogy ne robbanj le! A hétvégi bolygóállások a vizes programoknak kedveznek. Mehetsz úszni, strandolni, csónakázni, vitorlázni.

SZŰZ – heti horoszkóp

Kedden és szerdán két nap alatt három szuper fényszög lesz az égen, ami azt sugallja, hogy minden jó. Vagy ha most nem jó, akkor az lesz. Ez a fajta bizakodás az egyetlen segítő erő a nehéz időkben. Akkor is, ha ezen a héten téged nem érintenek közvetlenül a rázós konstellációk. Persze lesznek a közeledben jó páran, akik nem ússzák meg olyan könnyen, ahogy te. Maradj szolidáris, segíts, ha tudsz! A hétvégéd akkor lesz csodás, ha a hobbidnak élsz. Ha még nincs, keress olyasmit, ami totál kikapcsol!

Az egyik nap jót hoz, a következő csupa nehézséget

Az egyik nap jót hoz, a következő csupa nehézséget (fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Valamitől, vagy valakitől el kell búcsúznod hétfőn. Ez nem egy személy, hanem inkább egy vele kapcsolatos elvárás, vagy téveszme. Nagyszerű lenne, ha megtennéd. Hirtelen megkönnyebbülnél. A hét közepi segítő fényszögek pontosan ebben támogatnak téged. A hét második felében fel leszel dobódva, de ettől még nem szabad megfeledkezned a kötelességeidről. Szorgalom nélkül nem jutsz célba. Ez a nyári hétvége sem telhet el kalandos programok nélkül. Akkor sem, ha most kicsit érzékenyebb leszel a Rák Hold szerint…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Ha van párkapcsolatod, azért, ha nincs akkor azért foglalkozol a másikkal, másokkal. Pedig tudod jól, hogy ez mindig lemerít. Ne csodálkozz, ha hétfőn enervált és energiátlan leszel! Szinte egész héten vonszolod magad, ami a munkád teljesítményére is rányomja a bélyegét. Akkor jársz jól, ha épp szabadságon vagy, és nem kell koncentrálnod. Ha dolgoznod kell, egészen lassan, megfontoltan tegyél mindent! Hétvégén a Rák Hold rendkívül jó hatással lesz a testedre, a lelkedre. Megszépít, ha mosolyogsz.

NYILAS – heti horoszkóp

Nem leszel topon ezen a héten. Itt a nyár, lehetne napozni, fagyizni, strandolni, de neked egyikhez sincs túl sok kedved. A bolygók szerint jó hatással lenne rád egy vidám, jó humorú ember. Nem kell, hogy közelálló legyen, egyik kolléga, ügyfél is meg tud most nevettetni. Utána helyre áll a lelki egyensúlyod. Az égi folyamatok szerint erre csak vasárnap fog kerül sor, amikor egy tüzes Nap-Mars fényszög visszahozza az elveszettnek hitt optimizmusodat, derűdet, élni akarásodat és kreativitásodat.

Hétvégére szerencsére minden jóra fordul

Hétvégére szerencsére minden jóra fordul (fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

A hét elején ne folyj bele mások nézeteltérésébe sem aktívan, sem passzívan! Bőven elég neked megoldani azt a provokációt, amit egy csütörtöki Mars-Plútó ronda fényszög mutat. A Mars meggondolatlan, indulatos, harcias, szemtelen embert szimbolizál, aki hamar kihozhat a sodrodból. Te is tudod, hogy bölcsebb lenne, ha nem vennéd fel a kesztyűt. Pláne a bokszkesztyűt. A hétvége szerelmet hozhat. Kérdés, nyitott vagy-e, illetve, hogy van-e párod. Ha van, akkor beleszerethetsz újból…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Nem bírod ki, hogy ne pattanj fel, és ne oldd meg mások problémáit. Szerinted tök egyszerű az egész, de ha te csinálod meg, akkor a másik nem tanulja meg, hogy legközelebb egyedül mit tegyen. Segíthetsz, de engedd, hogy kicsit strapálja magát! A hét közepén meggyengülhet az egészséged, ha nem óvod magad a kánikulától. Nem az agyonklimatizálás a cél, inkább az, hogy kerüld a tűző napot, és igyál a szokottnál is többet. A hétvégéd is ennek jegyében teljen! Egy kis úszás, lubickolás belefér, ha mértékkel teszed.

HALAK – heti horoszkóp

Nagyon-nagyon fontold meg, hogy hétfőn mit mondasz a munkahelyeden! Olyan vita pattanhat ki, ami szétrobbanthatja a gárdát. Jobb, ha csendben maradsz, és lenyeled a nyelvedet. Hidd el, megéri! Csütörtökön egy másik nehéz fényszög arra figyelmeztet, hogy ne vegyél meg mindent a leértékelésen, ha nem vagy a saját pénzed ellensége. Péntekre virradóan felkavaró álmod lehet. Ne ijedj meg, ez csak álom. Szombattól elemedben leszel. A Rák Hold azt javasolja, hogy menj vízpartra: tóhoz, folyóhoz, patakhoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top