Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. augusztus 19-25.: Ez az újhold most nagyon más lesz…

Ez a mostani újhold nagyon más lesz, mint a korábbiak. Különleges, egyedi, ünnepi. A holdhoroszkópból minden további részletet is megtudhatsz.

A hosszú hétvége előtti szerdán az újhold újfajta ünnepi hangulatot hoz neked. Ez az év minden korábbitól eltérő, és ez a mostani hét sem kivétel. Az újhold az augusztus 20-i ünnepet új megvilágításba helyezi. Ezáltal új értelmet nyer maga az ünnep is…

SZERDA augusztus 19.: Újhold napján szakíts időt arra, hogy új célokat tűzzél ki! Az Oroszlán újhold lelkesítően hat rád. Győztesnek, sőt legyőzhetetlennek fogod érezni magad. Most bármi újba belevághatsz. Arra figyelj, hogy már délelőtt a józan Szűzbe lép a Hold. Az augusztusi újholdról a táblázat alá görgetve részletesen olvashatsz.

CSÜTÖRTÖK augusztus 20.: Csütörtökön egész nap a Szűzben jár a Hold, ami már nő, és 2 héten át nőni is fog. Ez holdállás például kiváló, hogy mindenféle vitamint, tápláló ásványi anyagot vigyél a szervezetedbe és a bőrödbe. Készíthetsz otthon vitaminturmixot, zöldséges, gyümölcsös, mézes pakolást. Persze előtte alaposan olvass utána! A Szűz Hold erre is tökéletes…

PÉNTEKaugusztus 21.: Kicsivel déli 12 óra előtt a Hold átlép a Mérlegbe, s ez meghozza a kulturális étvágyadat. A hosszú hétvége a korlátozások ellenére számos lehetőséget tartogat. Mehetsz szabadtéri koncertre, nyári színházba, vagy fogj egy remek könyvet, és olvass! De egy jó film is remek választás.

Nagyon más lesz ez az augusztusi újhold

Nagyon más lesz ez az augusztusi újhold (fotó: Getty)

SZOMBAT augusztus 22.: A Mérleg Hold szerint ez a nap is a szellemi táplálék igényének kielégítéséről szól. Szerencse, hogy a hosszú hétvége még mindig tart. A Mérleg levegős jegy, szóval tanácsos sokat szellőztetned ma. És mindenképpen menj a szabadba, a természetbe, szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet is!

VASÁRNAP – augusztus 23.: Délben a Skorpióba lépő Hold miatt elengedhetetlen, hogy elegendő folyadékot igyál. De persze ne cukros üdítőt, kávét, teát, inkább minél több forrásvizet! A növények is szomjasak: öntözz kinn és bent egyaránt! A körömápolás is aktuális, akár manikűr, akár pedikűr, akár műköröm formájában.

HÉTFŐaugusztus 24.: A hosszú hétvége után nem lesz könnyű visszarázódnod a hétköznapokba és a munkába. A Skorpió Hold érzelmi hullámvasútra tehet téged. Ezzel párhuzamosan a mai a tegnapi hasonmása: igyál sokat, öntözd a növényeket, mosd ki a szennyest, ápold a körmeidet! Ma a szénhidrát hasznosulása különösen hatékony. Jó, ha erről tudsz, főleg, ha nem szeretnél néhány fölös kilót felszedni…

KEDDaugusztus 25.: Kora délután lép át a Nyilasba a Hold. Előtte továbbra is aktuális minden vízzel kapcsolatos tevékenység. De aztán a lelkesítő Nyilas Hold aktivitásra sarkall. Ennek örömére süthetsz például kenyeret, süteményt, vagy befőzhetsz. A növő Hold garantálja, hogy kitűnően sikerüljön minden.

Ezekben a jegyekben jár a Hold az augusztusi újhold hetében

Erre figyelmeztet az augusztusi újhold

Erre figyelmeztet az augusztusi újhold (nlc)

Ünnepi hangulatú augusztusi újhold

Augusztus 19-én, szerdán kora hajnalban (04:41-kor) az Oroszlán jelében együttálló Nap és Hold új megvilágításba helyezi az ünnep fogalmát. Mindegy, hogy rá vagy-e hangolódva, vagy sem. Mindegy, hogy dolgozol, nyaralsz, otthon maradsz, vagy elutazol, a hosszú hétvége az augusztus 20-i ünnepnek köszönhető.

Az Oroszlán jel szimbolizálja a nagyszerűséget, a nagylelkűséget, a méltóságot, a fényűzést és a csillogást. A mai napon ezek a tulajdonságok mind új értelemet nyernek az újhold hatására. Idén nem lesz tűzijáték, és tömegrendezvények sem. Ettől persze méltóan ünnepelhetsz, de a korábban megszokottaktól eltérően, újszerűen.

Újhold napján gyújts halványzöld gyertyát!

Újhold napján gyújts halványzöld gyertyát! (fotó: Getty)

Amennyiben az Oroszlán jegyében születtél, ma, a születésnapod közelében állj meg egy pillanatra, és találd ki, miben szeretnél megújulni a közeli és távolabbi jövőben! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásodban. Oroszlánként neked az egész évben ez a legfontosabb újhold. Akkor is inspiráló ez az újhold, ha a Kos, vagy a Nyilas jelében születtél.

Az augusztus 19-i újhold szerdán hajnalban lesz, de már előző naptól érezheted a hatását. Mindenképpen gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj! Azért halványzöldet, mert az a rügy színe. Amit ma elkezdesz, növekedésnek indul az életedben. Ki ne hagyd a lehetőséget!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top