nlc.hu
Horoszkóp

A Rák ideális párjai

Ezzel a 3 csillagjeggyel alkot remek párt a Rák

Te összeillesz a Rák csillagjegy szülötteivel? A most következő jellemzésből megtudhatod.

Bika

A Rák és a Bika egyaránt praktikus gondolkodású a kapcsolatokban. Ritkán hoznak impulzív döntéseket és nem szeretik gyorsan elkötelezni magukat, éppen ezért értik meg egymást olyan jól kezdettől fogva. Mindkét csillagjegyre jellemző a hűség és az odaadás. A Bikának stabilitásra és békére van szüksége az életében, amit a gondoskodó Ráktól meg is kap. A Rák szülött ugyanakkor biztonságban érzi magát az éber és erős Bika mellett. Szerelmük alapját a kölcsönös, megtörhetetlen bizalom adja.

Összeillesz a Rák csillagjeggyel?

Összeillesz a Rák csillagjeggyel? (Illusztráció: Getty Images)

Skorpió

A Rák és a Skorpió egyaránt víz elemek, ennek köszönhetően képesek könnyen egymásra hangolódni. A Rák csillagjegy szülöttei nagyon intuitívak, ahogy a Skorpiónak is igen erős a hatodik érzéke, így szinte zsigeri módon kapcsolódnak össze és már a kapcsolat elejétől kezdve menedéket találnak egymásban. A Skorpió értékeli a Rák gondoskodó és megértő természetét, mellette igazán képes lenyugodni. A Rák ugyanakkor a Skorpió leleményes és elszánt személyiségét tartja rendkívül vonzónak és magabiztosabbnak érzi magát az oldalán. Kapcsolatuk tartós és igazán boldog lehet, ha a Rák megfelelő teret enged a Skorpió önállóságának, a Skorpió pedig megtanul bízni a Rákban.

Szűz

A Rák otthonteremtésre született, a Szűz pedig szereti a lassú, békés életet, éppen ezért találnak tökéletes társra egymásban. Mindketten a nyugalmat részesítik előnyben. Ha egyszer elköteleződnek egymás mellett, abszolút hűségesek a másikhoz. A Rák szentimentális viselkedése szelídül a Szűz mellett, míg a Szűz tartózkodása oldódik a Rák hatására. Kevés az olyan állatövi kombináció, mely annyira működőképes lenne, mint a Rák és a Szűz szerelme. Kapcsolatukat elégedettség, harmónia jellemzi, mely jó eséllyel állja ki az idő próbáját is.

via

Olvass még a Rák csillagjegyről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top