Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek szuper lehetőséget tartogat a hét

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek ezen a héten. A bolygók és fényszögeik őket támogatják most a legerőteljesebben. Ha te is köztük vagy, még fontosabb, hogy elolvasd a horoszkóp javaslatait.

Ezen a héten ugyan számos kedvezőtlen fényszöget jelez a horoszkóp, de a következő csillagjegyek mindebből szinte semmit sem éreznek. Rájuk, Szűzben járó Nap a legpozitívabb energiákat küldi. Nagyszerű hétre és nagyszerű lehetőségekre számíthatnak. Vajon te köztük vagy? S minden vár rád az utolsó nyári héten? A horoszkópból megtudhatod a választ. A jó hírek rád is vonatkoznak, ha az aszcendensed áll valamelyik jegyben.

A Bika rájön a héten, hogy a nyár csupán a kezdet volt

Kedves Bika! Úgy tűnik, a nyár csak valaminek az eleje volt, a valódi sikerek még csak ezután várnak rád. A nyár utolsó hetében biztosan tele leszel energiával, lelkesedéssel, és a kreativitásod is ezerrel szárnyal. Engedd meg, hogy a lelkedből érkezzen az inspiráció, figyelj a belső hangokra, a megérzéseidre, hiszen most nagyszerű lehetőségek felé vezetnek téged. Ha pedig szerelemre vágysz, a legjobb időben vagy, hogy megnyisd a szívedet a valódi érzelmeknek. Használd még ki ezt a néhány napot, és éld meg a igazi nyári örömöket. Jár neked, megérdemled!

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges lehetőségeket tartogat ez a hét

Ezeknek a csillagjegyeknek különleges lehetőségeket tartogat ez a hét (fotó: Getty)

A Szűz magabiztos, energikus és nyitott ezen a héten

Kedves Szűz! Ez a te időszakod, mostantól minden rólad szól. Élvezd a sikereket, a pozitív energiákat, és a jót, amit az élettől kapsz. Nem véletlenül érzed magad egyre magabiztosabbnak, energikusabbnak és boldogabbnak, hiszen amit az előző évben elindítottál, annak hamarosan learathatod a sikereit. Már ezen a héten is bölcsebbnek érezheted magad, s egyre pontosabban látod a lehetőségeidet. Ne feledd, most téged támogatnak a bolygók, vagyis bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz, amire a szívedben vágysz. Merj igazán nagyot álmodni, aztán indulj el a megvalósítás felé…

A Bak nagyszerű kalandot élhet meg a héten

Kedves Bak! Te az a típus vagy, akinek mindig van a tarsolyában egy B, sőt C-terv is. Te soha semmit nem bízol a véletlenre. Ezen a héten mégis egészen másként gondolkozol, és tekintesz magadra. De ez még nem könnyelműség, csupán rugalmasság, amit érdemes minél többet gyakorolnod. Még az is lehetséges, hogy félreteszed a terveket, és elindulsz csak úgy a “nagyvilágba”. Legyél merész és bátor, hiszen csodaszép helyre sodorhat most téged az élet és persze a véletlen. Engedj az ösztöneidnek, s csak kövesd a belső hangokat. Tutira nem bánod meg! A nyár utolsó hete különlegesen szép lehet…

Ez is érdekelhet szerelmi jóslat tarot kártya szűz hava Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top