nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek könnyen kizárnak az életükből

Ezek a csillagjegyek könnyen kizárnak az életükből

Ezek a csillagjegyek nagyon könnyen kizárják az életükből a párjukat. Igazából ez csak látszólag tűnik könnyűnek. A horoszkóp szerint pedig közben ők is szenvednek. Vajon te köztük vagy? És a párod?

A párkapcsolat nagyon sok kompromisszumot, megértést, támogatást, elfogadást, feltétel nélküli szeretetet igényel. S vannak, akiknek ez kifejezetten könnyen megy, mások pedig sokat küszködnek, mire valódi boldogságra találnak.

Ezek a csillagjegyek nagyon vágynak a tartós párkapcsolatra, de az érzelmi biztonságuk mellett nyugalomra, szabadságra, önálló térre is szükségük lehet. Amikor ezt megkapják a társuktól, valójában minden a lehető legjobban alakul velük és mellettük. Viszont nagyon sérülékenyek, az érzelmeket pedig nem mindenkor képesek a helyén kezelni. Ezért történhet meg, hogy se szó, se beszéd, kizárják a párjukat az életükből. S ezt többnyire végleg teszik. Persze, nem ok, és nem előzmények nélkül… Nem mellesleg, nekik is nagyon fájhat a szakítás.

A különleges horoszkóp-videóból ezúttal is kiderülnek a legfontosabb ismérvek, s választ kaphatsz a viselkedésük okára is. Lehet, te is köztük vagy? És a párod? Ha igen a válaszod, még fontosabb, hogy átgondold a lehetséges következményeket.

A horoszkóp előtt, és egyetlen alkalommal közben is, rövid hirdetés fut. Kérünk, türelmesen várd végig, hogy aztán elindulhasson a csillagjegyekről készített összeállításunk. Igaznak érzed a horoszkópban írtakat?

Ezek a csillagjegyek kizárnak az életükből

Ezek a csillagjegyek kizárnak az életükből (fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top