Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. szeptember 2–8. – A telihold mindenkit felkavar

A szeptemberi telihold felkavarhatja a lelkedet, ugyanakkor különleges és vissza nem térő lehetőséget kínál, hogy elengedj magadból, az életedből nagyon sok mindent. Holdhoroszkóp!

A szeptemberi telihold ezúttal nem csak az eget ragyogja be, hanem kiváló alkalom arra is, hogy végre elengedd azokat a téveszméket és rossz szokásokat, amelyek már jó ideje frusztrálnak téged. Ne bántsd magad tovább emiatt! Érdemes követni a holdhoroszkóp javaslatait.

SZERDA szeptember 2.: A telihold szerdán reggel lesz teljes, pedig valójában már napok óta zavarhatja az alvásodat. 07:22-kor végre „kipukkad”, de a mai napot még meglehetősen feszültté teheti. Legyél elnéző mindenkivel, természetesen saját magadat is beleértve! És ne feledd, a Halak Hold aktuálissá teszi a mosást és az öntözést! A teliholdról részletesebben a táblázat alá görgetve olvashatsz.

CSÜTÖRTÖK szeptember 3.: Telihold utáni napon még érezheted a feszültséget. Ráadásul a Halak Hold vizes jegy, ami könnyeket és sírást is eredményezhet. Ne bántsd magad emiatt! Természetesen továbbra is aktuális a mosás és a növények öntözése. Mivel ma már fogy a Hold, itt az ideje kitalálnod, hogy milyen tévhitek, rossz szokások akadályoznak az előrelépésben. Pontosan ezeket engedheted el most.

PÉNTEKszeptember 4.: Pénteken már a Kosban jár a Hold, ami lelkesítően hat rád. A motivációd végre ismét topon lesz. Sőt sokkal bevállalósabb és energikusabb is leszel egész nap. Ha sportolsz, ezt egészen biztosan érzed. Két tiltás ugyanakkor érvényes mára: fodrászati és fogászati. Érdemes megfogadnod ezt.

Megtermékenyítő, de romboló is lehet a szeptemberi telihold

Megtermékenyítő, de romboló is lehet a szeptemberi telihold (Fotó: Getty)

SZOMBAT szeptember 5.: Szombaton nem vált jegyet a Hold, ezért a tegnapi tanácsok, javaslatok mára is érvényesek. A hagyomány szerint ma, Lőrinc napján, ha a süt a Nap, az ősz további része is derűs lesz. Erre az előrejelzések szerint kitűnő esély van. Érdemes befőznöd, tartósítanod, káposztát savanyítanod. Egyébként fogászati tilalom van ma is…

VASÁRNAPszeptember 6.: Szeptember első vasárnapján a Hold átlép a Bikába, amitől valódi gourmand válik belőled: finom ételekre, italokra vágysz ugyanis. Remélhetően több szabadtéri gasztronómiai programból válogathatsz. Még ma is fogászati tilalom van érvényben, viszont jól teszed, ha szőrtelenítesz. A kerti munkát haladsz későbbre.

HÉTFŐszeptember 7.: A Bika Hold egész nap éhessé tehet. Ne lepődj meg, ha folyamatosan a finomságokon járnak most a gondolataid. Ha nem akarsz felesleges pluszkalóriákat bevinni, válassz természetes nyalánkságokat: frissen facsart gyümölcslevet, salátát. Díszítheted ezeket színes gyümölcsökkel, zöldségekkel! Élvezni fogod a látványt is.

KEDDszeptember 8.: Jó dolgod van, mert csak éjjel lép ki a Bikából a Hold. Ennek köszönhetően ma is kereshetsz, készíthetsz szép és egészséges finomságokat. Emellett használd a fogyó Hold erejét, szőrteleníts, epilálj, radírozd le a bőrödet! De ne csak az arcodon, az egész testeden is! Ragyogóan szép leszel.

Ezekben a jegyekben jár a Hold a szeptemberi telihold hetében

Erre figyelmeztet a szeptemberi telihold a héten

Erre figyelmeztet a szeptemberi telihold a héten (nlc)

Megtermékenyítő szeptemberi telihold

Szeptember 2-án, szerdán reggel 7 óra 22 perckor a Hold a Halakban, a Nap a Szűzben áll, s egymással pontosan szembe kerülnek. Már napok óta biztosan érzed a teliholdat. A Halak víz, a Szűz föld elemi jegy, vagyis ez a telihold a víz és a föld ellentétét jelenti. Hagyomány szerint mindkét elem a termékenység szimbóluma, ezek jelentik az élet alapját. Ezt könnyen megértheted, ha a földbe kerülő magra, és annak öntözésére gondolsz. Valójában nem kellene harcolniuk egymással. Amennyiben tehát sikerül megtalálnod az ideális egyensúlyt, ez a mostani telihold megtermékenyítő hatású lehet. De ha nem, a sejtelmes víz és a józan föld csatája akár veszekedést is eredményezhet.

Teliholdkor mindenki, így te is, ingerültebb és sértődékenyebb lehet. Épp ezért nagyon óvatosnak kell lenned, ha nem akarsz senkivel összetűzésbe keveredni. Sem a családon belül, sem a szerelemben, barátságban, munkában.

Ne feledd, hogy teliholdkor a közlekedésben is óvatosnak kell lenned. A telihold mindig a szembe jövő járművek veszélyét jelzi. A figyelem és a körültekintés a legfontosabb most. Ezzel elkerülheted a legrosszabbat, a balesetet. A telihold, maga a Nap-Hold szembenállás csupán egyetlen perc. de hatással van az egész szerdai napodra. Amennyiben a Halak, vagy a Szűz jegyében születtél, különösen fontos, hogy vigyázz magadra. De ez akkor is érvényes, ha az Ikrek, vagy a Nyilas jelében születtél. Természetesen a többi jegy szülöttje is legyen figyelmes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top