Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy az év egyik legjobb hetére számíthat

Ezek a csillagjegyek úgy érezhetik, hogy új fejezet kezdődik az életükben. S nem véletlenül, mert a horoszkóp szerint ezen a héten minden kívánságuk teljesül... Te köztük vagy?

Szeptember harmadik hete különleges új lehetőségeket tartogat ezeknek a csillagjegyeknek. A nehézségekből kimaradnak, ellenben a kedvező fényszögek őket támogatják a legerőteljesebben. Mindent elérhetnek, mindent megvalósíthatnak.

Vajon te is köztük vagy? S mi minden vár rád a harmadik szeptemberi héten? A horoszkópból minden fontos részletre fény derül. Érdemes élned a lehetőségekkel. A jó hírek rád is vonatkoznak, ha az aszcendensed áll valamelyik jegyben.

A Bika imádni fogja ezt a hetet

Kedves Bika! Ezen a héten számtalan örömteli pillanat vár rád. Az alkotói vénád, a kreativitásod minden korábbinál hatékonyabban működik. Mindegy, hogy művésznek tartod magad vagy sem, érdemes picit a művészeteknek is hódolnod ezen a héten. Meglepő felfedezéseket tehetsz magadban. Nagyon sok inspirációt érzel, szóval figyeld ezeket a belső hangokat. Új kezdet lehetősége előtt állsz. Fogalmazd meg, hogy miben újítanál, mit tennél másként a jövőben? Aztán adj energiát az elhatározásodnak. Bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz. Szerelemre vágysz? Még ez sem lehetetlen…

Az év egyik legjobb hetére számíthatnak ezek a csillagjegyek

Az év egyik legjobb hetére számíthatnak ezek a csillagjegyek (Fotó: Getty)

A Szűz minden akadályt átlép ezen a héten

Kedves Szűz! A hónapod utolsó hetében érdemes magadra is figyelned. Milyen képességeket fedezel föl belül? Miben változtál, miben léptél előre az elmúlt évi születésnapod óta? És vajon miben változtatnál, milyen új célokat fontolgatsz? Ezen a héten különösen fontos lesz, hogy válaszolj ezekre a kérdésekre. Higgy magadban, s tudd, a bolygók támogatnak a törekvéseidben. Minden ötleted gyümölcsöző lehet. Engedd meg magadnak az újítást, az újdonságokat. A lehetőségeid szinte határtalanok. Miért ne valósíthatnád meg magadat? Nyiss új fejezetet életed könyvében. Álmodj nagyot!

A Bak másként tekint magára ezen a héten

Kedves Bak! Mire fókuszálsz most a leginkább? Pillants kicsit magadba, s ha bármilyen negatív, lehúzó, akadályozó gondolatod lenne, ismerd fel, és engedd is el. Ne ragaszkodj semmihez és senkihez. Legyél a lehető legnyitottabb és elfogadóbb, ugyanis a lehetőségek már az ajtódon kopogtatnak. De ha rugalmatlanul állsz hozzájuk, kicsúszhat a siker a kezedből. Márpedig neked ez mindennél fontosabb, nem igaz? Szóval, ezért is bízz és higgy magadban! Mostantól tekints kicsit másként az emberre, aki vagy, nézd meg, hol akadályoztad eddig magadat? Ezen változtass, és óriásit fordul az életed akár már ezen a héten.    

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top