nlc.hu
Horoszkóp

Ez a csillagjegyű anyós illik a Bikához

Ezzel a csillagjegyű anyóssal jön majd ki jól a Bika

Ha Bika a csillagjegyed, rendkívül szerencsés vagy, mert rögtön három csillagjeggyel is remekül kijössz majd, ha az anyósod lesz.

Az első és legfontosabb lépés, hogy ne legyél előítéletes az anyósoddal, érdemes úgy kezdeni vele a kapcsolatot, hogy örülsz neki, hogy életet adott a gyerekének, aki a párod lett. De azért nem árthat, ha felkészülsz, hogy milyen csillagjegyű anyóssal fogsz jól kijönni Bikaként.

Bika a Bika anyóssal

A Bika jó párosítás egy másik Bikával, hosszú távon is remekül kijönnek egymással. Mindketten két lábbal álltok a földön, gyakorlatiasan kezelitek a problémákat, és a megbízhatóságra nagy hangsúlyt fektettek. Mivel az alapvető értékek egyeznek a Bika csillagjegyű anyóssal, ezért szinte biztos, hogy hamar jó kapcsolatba kerültök. Az anyósnak az a fontos, hogy a gyermeke olyan ember mellett élje az életét, akire számíthat, ezt pedig egy Bikában megtalálja. Ráadásul a Bika arról is híres, hogy imádja a finom ételeket, így az anyósod boldogan főz majd rád, mert látja rajtad, mennyire szereted megenni a főztjét a családi összejöveteleken.

Melyik csillagjegyű anyós való neked Bikaként?

A Bika csillagjegy könnyen kijön az anyóssal (Kép: Getty Images)

Bika a Szűz anyóssal

Mélyen megértitek egymást a Szűz anyóssal, mivel mindkettőtöket a tisztelet és a hatékonyság vezérel. Ha Szűz jegyű az anyósod, akkor imádni fogod benne, hogy milyen intelligens humora van, türelmes és rendszerezett, ő pedig értékeli majd, hogy mennyire megbízható vagy, és hogy komolyan veszed a kötelességeidet. Megnyugtató lesz egymás számára a jelenlétetek, a stressz elszáll, nem lesz feszültség az anyóssal, úgy érzed majd, hogy értékes embernek tart, ezt pedig a bizalmaddal hálálod meg. Talán csak az zavarhatja meg az idilli kapcsolatot vele, hogy a Bikákra jellemző heves vérmérsékletet nehezen kezeli, ám mivel nem együtt éltek majd, így lehet, hogy ez a probléma egyáltalán nem is jelentkezik.

Bika a Skorpió anyóssal

A Skorpió anyóst veszélyesnek szokták tartani, mert jellemző rá, hogy féltékeny a gyerekek párjára, de a Bika pont ezt a tulajdonságát egész jól tudja kezelni a higgadtságával. Mivel kitartó és türelmes vagy, a Skorpió anyós értékelni fogja, hogy annyira megnyugtató a jelenléted számára, jól fog esni neki a saját szenvedélyessége után egy kis relaxáció. Bár a Bika és a Skorpió ellentét a csillagjegyek között, pont ez a különbözőség az, ami miatt végül jól ki tudnak jönni egymással, ha nem keverednek konfliktusba, szépen kiegészíti a Bika a Skorpió anyóst.

Via

Olvass még többet a csillagjegyekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top