nlc.hu
Horoszkóp
10 okból lehet a Mérleg csillagjegyet csodálni

10 okból lehet a Mérleg csillagjegyet csodálni

A Mérleg havában a Mérleg csillagjegy legcsodásabb tulajdonságait gyűjtöttük egybe. Vajon mire lehetsz igazán büszke, ha a Mérleg jelében születtél? Kiderül a különleges horoszkópból.

A Mérleg hava idén szeptember 22-én délután fél 4-kor kezdődik, és október 23-án hajnali 1 órakor lép ki a jegyből a Nap. Az első időpont egyben az őszi napéjegyenlőség, és a csillagászati ősz kezdetének ideje is, vagyis ezen a napon ugyanolyan hosszú a nappal és az éjszaka. A nappalok mostantól rövidülnek, az éjszakák pedig egyre hosszabbak lesznek.

A Mérleg az egyetlen olyan állatövi jegy, amely nem állatot, hanem „tárgyat” szimbolizál. De ez csöppet sem jelenti, hogy a Mérleg jelében születettekben ne lenne élet, öröm és vidámság. Sőt, őket tartja a horoszkóp a legszebbeknek, de valóban vonzó és pozitív kisugárzással rendelkeznek. Nagyon sok ismert modell, művész, színész született a Mérleg jelében. Nem véletlenül, hiszen számára a szépség, a művészet, az igazság, a harmónia, az egyensúly és a béke alapvetően fontos értékek. Maga a mérleg két serpenyője is pontosan ezt jelképezi: egyensúly, teljesség, szimmetria, szilárdság, kiegyenlítődés.

Természetesen a Mérleg csillagjegynek felfedezhetők a negatív tulajdonságai, de ebben a különleges horoszkópban a pozitívumokat emeljük ki. Ezek azok a tulajdonságok, amelyekre a Mérleg méltán büszke lehet. Ha a Mérleg jelében születtél, ezúton kívánunk neked nagyon boldog születésnapot!

A horoszkóp-videót a kép alá görgetve találod és indíthatod el. Az összeállítás elején és egyszer közben rövid hirdetés fut, amelyet követően a film elindul és folytatódik.

Ezekre a tulajdonságaira méltán lehet büszke a Mérleg

Ezekre a tulajdonságaira méltán lehet büszke a Mérleg (Fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top