nlc.hu
Horoszkóp

Mérleg csillagjegy és anyós kapcsolata

Ilyen csillagjegyű anyóssal jön majd ki jól a Mérleg

A Mérleg mindenkire jó benyomást tesz, nem kivétel ez alól az anyós sem, de azért van három olyan csillagjegyű anyós, akivel csodás kapcsolata lesz a Mérlegnek.

A Mérleg egy két lábon járó könnyedség, elbűvölően viselkedik, és egy pillantással leveszi a környezetét a lábáról. Kedves és udvarias, úgyhogy egy anyósnak sem lehet ellene semmi kifogása, de köztük is a következő három csillagjeggyel passzolsz majd leginkább, ha Mérleg vagy.

Kos anyós

A Kos anyós irányítani akar, te pedig jó Mérleg módjára, szereted, ha másnál van a kormány, úgyhogy remekül kiegészítitek egymást. A kedvességeddel és elfogadásoddal azonnal leveszed a Kos anyóst a lábáról, nem érzi majd fenyegetőnek a jelenlétedet, te leszel a kedvence a gyereke után. Arra kell csak vigyázni, hogy ne hagyd túlságosan beleszólni az életedbe, a határaidat tartsd meg, és ragaszkodj a párkapcsolati privát szférádhoz. Talán csak az lehet a Kos anyós kifogása ellened, hogy szerinte túl sokat lógatod a lábad, de ezen hamar túlteszi magát, ha alaposabban megismer.

Milyen csillagjegyű anyós illik hozzád?

Az anyós csillagjegye is számít a kapcsolatban (Kép: Getty Images)

Ikrek anyós

Az Ikrek anyós olyan lesz számodra, mint egy pajtás, akivel jól lehet szórakozni és viccelődni. Értitek egymást az első pillanattól kezdve, mivel mindketten jól kommunikáltok, úgyhogy nem lesznek köztetek kínos pillanatok. A szociális stílusotok nagyon hasonló, ezért tökéletesek vagytok egymásnak. Ha közös témát keresel az Ikrek anyóssal, akkor az önfejlesztő könyvek és tanfolyamok olyan terep, ami mindkettőtöket érdekel, csak úgy, mint az élet szenvedélyes szeretete iránti rajongás. Maximum amiatt lehet köztetek probléma, hogy hiányzik mindkét jegyből a praktikus oldal, ezért neheztelés alakulhat ki egymás felé.

Vízöntő anyós

A Vízöntő anyós is rendkívül szociális ember, ezért számíts rá, hogy remekül megértitek majd egymást már az első találkozás alkalmával. Mindketten inkább mentek társaságba, mint hogy otthon üljetek, úgyhogy könnyen találtok közös programot magatoknak. A családi összejövetelek vidámnak és kalandosnak ígérkeznek a Vízöntő anyóssal, hiszen spontán és kreatív csillagjegyről van szó esetében. Imádtok egymással csevegni, még a végén megharagszik rád a párod, mert az anyja téged hív fel minden este csacsogni. Csodás társaság lesz a Vízöntő anyós akkor is, ha családi nyaralást terveztek, vidd magatokkal bátran.

Via

Olvass többet az anyósokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top