Szabadidő

Válást fontolgat a háromgyermekes anya, mert az anyósék a szomszédba költöznek

Férje szerint a kedves mamáék nem fognak túl sok vizet zarvarni.

“Az a jó, ha legalább olyan távol laknak az anyósék, hogy papucsban már ne tudjanak átjönni” – hangzik a közhely, melyre minden jel szerint hevesen bólogatna az a nő is, aki egy internetes fórumon fakadt ki a minap – írja a Foxnews. A nő boldogan élt férjével és három gyermekükkel, pár éve pedig megtalálták álmaik házát is, ahol az életük hátralévő részét tervezték leélni.

Csakhogy egy “apróság” most belerondítani látszik az idillbe: történt ugyanis, hogy a férj szülei kinézték maguknak a szomszédban álló, erősen felújítandó ingatlant, sőt, már meg is vették. Egyelőre csak heti egy alkalommal vannak ott, amikor újítgatják, és olyankor persze elvárják, hogy a szomszédban élő családtagoknál kávézgathassanak, használják a mosdót, és így tovább.

A feleség már ettől sem boldog, attól meg egyenesen retteg, mi lesz, ha már minden napot a szomszédban fognak tölteni az anyósáék.

Mit szólnál, ha az anyósodék költöznének a szomszédba?

“Csókolom anyuka, hogy tetszett aludni?” (Illusztráció: Unsplash)

A nő szerint a kedves mama elég kotnyeles, és ő rosszul van a gondolattól, hogy a jövőben a saját teraszán sem ihat majd meg nyugodtan egy pohár vörösbort esténként, mert fix, hogy az anyósa rajta fogja tartani a szemét.

A férje szerint alaptalan az aggodalma, mert a szülők “biztosan nem fognak sok vizet zavarni”, a nő fejében azonban már a válás gondolata is megfordult.

Most azért fordult a fórumozókhoz, hogy a véleményüket kérje az ügyben. Vannak, páran, akik ugyanazt mondják, amit a férj, de a többség véleménye szerint tényleg aggasztó a helyzet.

Az anyós téma sok családban neuralgikus pont:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top