Horoszkóp

5 találó hobbi a Mérleg jegyűeknek

A Mérleg az egyensúly jegye, a Mérleg jegyűek harmóniára törekednek a mindennapjaik során: legyen szó szabadidőről vagy akár munkáról. De mi lehet számukra az ideális hobbi? Ezek közül ajánlunk néhányat!

A Mérleg csillagjegy szülöttei szeretnek a központban lenni, pillangóként repkednek emberről-emberre a társasági eseményeken, sokszor kitűnnek eleganciájukkal és szépségükkel, és persze nem azért, mert szélsőséges lenne a viselkedésük. A Mérlegek imádják az egyensúlyt mindenben: legyen szó vásárlásról, kertészkedésről, vagy az otthonuk csinosítgatásáról.

Ha nem sikerült még megtalálniuk azt a tevékenységet, amiben igazán kiteljesedhetnek, segíthetünk nekik.

Fotó: Unsplash

Fotó: Unsplash

A Mérleg a levegő elemhez tartozik: akik szeptember 23 és október 23-a közt születtek, általában szeretik a szép, az elegáns, a finom dolgokat. Kiegyensúlyozottak (vagy nagyon törekednek rá), és igyekeznek magukat távol tartani az összetűzésektől.

Ha a Mérlegek az életük minden területén sikeresen egyensúlyt teremtenek, kiváló vezető válhat belőlük, még ha nem is éppen diplomatikusak. Szeretik az otthonukat számos szépséges tárggyal ékesíteni, de az elegancia az elsődleges számukra. Nem szaporítjuk tovább a bevezető. Jöjjenek a javasolt hobbik: 

Lakásdekoráció és kertészkedés

A Mérlegek művészi hajlammal vannak megáldva. Ének, zene, tánc, írás vagy festés – ez mind jöhet, amivel egy Mérleg jegyű ki tudja fejezni a szépérzékét.

Említettük már a lakás csinosítását, ami szintén lehet hobbi: apró részletekkel, új tárgyakkal, színekkel feldobni az életteret, vagy éppen néhány kis virágpalántát elültetni a kertbe vagy erkélyre, örömet adhat a szabadidő során. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a környezetük is igazán tükrözi majd a személyiségüket.

lakásdekor

Fotó: Unsplash

Vásárlás

A shoppingolás akár terápiásan is hathat a Mérlegekre. Imádják rendezgetni a gardróbjuk, a szekrényük tartalmát, rendszerezni a ruháikat, és a kiegészítőiket. Egy jó tanács: a megunt holmi elajándékozása, adományként való felajánlása éppolyan megnyugtató és lélekmelengető érzés lehet, mint a legújabb szerzeményekben való gyönyörködés.

Úszás

A testedzés nem kell, hogy kimerítő legyen, erre az úszás kiváló példa. A Mérlegek számára a kötelező hosszokon túl a legjobb megoldás, ha van lehetőség játszani a vízzel, vagy relaxálni, elnyúlni benne, ami csak tovább növeli az edzés utáni ellazult állapotot.

Ha a víz mégsem jöhet számításba, a csoportos túrázás, kerékpározás vagy kempingezés is jelentheti az aktív pihenést.

Tevékenységek, amik elősegítik az egyensúly készségét

Minden, a koordinációt javító tevékenység, ami segíti a test egyensúlyozó képességét, a végtagok szinkronban működését, az a Mérlegeknek csak jó lehet, hiszen életük alapvetése az egyensúly.

Gimnasztika, jóga, korcsolyázás vagy görkorcsolyázás, egyre megy… a két fa közé kihúzható slackline kötélséta, de még a pingponglabda kanálon egyensúlyozása is olyan hatással lehet rájuk, ami miatt szokásos szabadidős tevékenységeik listájára vehetik.

slackline

Fotó: Unsplash

(via Pinkvilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top