nlc.hu
Horoszkóp

A csillagjegyek zenei érzéke

Ezeknek a csillagjegyeknek van a legjobb érzékük a zenéhez

Kinek megnyugvást, kinek menekülést, másnak közösségi élményt vagy épp a kreativitása kibontakoztatásának lehetőségét jelenti a zene...

Ikrek

Az Ikrek jegyben születettek számos művészeti ágban lehetnek tehetségesek, többek között a zenében is. Nagyon kíváncsiak, szeretnek új dolgokat elsajátítani, ráadásul ez nem is esik nehezükre. Nyitottak a legkülönfélébb zenei stílusokra, befogadóként szinte falják a dallamokat, de imádnak énekelni, hangszeren játszani, sőt, akár zenét szerezni is. Ha pedig a zene élvezetéhez és/vagy műveléséhez még társaságuk is akad, az számukra maga a tökély.

Ikrek csillagjegyben született zenészek: Prince, Paul McCartney, Tupac Shakur, Bob Dylan, Lenny Kravitz, Alanis Morissette.

Skorpió

A Skorpiók titokzatosak titokzatosak, érzékenyek és rendkívül gazdag belső világgal rendelkeznek. Az elmélyülés számukra természetes állapot, melyhez gyakran hívják segítségül a zenét. A dallamokkal szinte spirituális kapcsolatban állnak. Mivel lehengerlően karizmatikusak és született előadók, ezért a zene iránt érzett szenvedélyüket nem csupán megélni, de átadni is képesek.

Skorpió csillagjegyben született zenészek: Anthony Kiedis (RHCP), P. Diddy, Neil Young, Björk, Drake, Lorde.

Gitár

Fotó: Pexels

Vízöntő

A Vízöntők kreatívak, lázadók és képesek nagyon másképp szemlélni a világot, mint az átlag. Ezt keresik a zenében is, akár hallgatják, akár művelik azt. A dallamokban megmerítkezve új inspirációkat nyernek, melyekre természetüknél fogva folyamatosan szükségük van. Tudják, hogy a tehetség olyasmi, mely saját maga alkotja a szabályait. Ezt tartják szem előtt akkor is, ha a zenében bontakoztatják ki képességeiket.

Vízöntő csillagjegyben született zenészek: Alicia Keys, Justin Timberlake, Bob Marley, Alice Cooper, Shakira. 

Halak

A Halak szülöttei gyakran érzik túl soknak a külvilágot, mely elől szívesen menekülnek a fantázia és a dallamok világába. Érzékenységük és kifinomultságuk okán a Halak jegyű emberek számára sokszor valamilyen művészeti ág, például a zene jelenti a kiteljesedést. Ők azok, akik nem félnek az érzelmek befogadásától és kimutatásától sem. Akár csak hallgatják a zenét, akár énekelnek, hangszeren játszanak vagy komponálnak, az egész lelküket beleteszik. 

Halak csillagjegyben született zenészek: Lou Reed, Rihanna, Kurt Cobain, Johnny Cash, Jon Bon Jovi, James Blunt.

Még több horoszkóp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top