Horoszkóp

5 imádni való hobbi, ha Skorpió vagy

A Skorpió az egyik legtüzesebb csillagjegy. Az élet minden területén, a szabadidős tevékenységeik során is imádják a versengést, a gyorsaságot. Ne hívjuk őket, ha csendes, otthonülős programot tervezünk.

Skorpióként a legelbűvölőbb csillagjegyhez tartozol, és ezt tudod is magadról. Intenzív személyiségeddel, állandó tettre készségeddel motiválni tudsz másokat. Tüzet és energiát viszel környezeted mindennapjaiba. 

Példaértékű a fejlődésre irányuló törekvésed, de abból is leckét adhatsz nekik, hogyan legyen olyan titokzatosak, mint egy született Skorpió.

Ha nem találtál még kedvedre való időtöltést, a horoszkópod szerint ezzel az öttel érdemes  próbálkozni. És az sem árt, ha a társaságod is tudja, mivel nem fognak kiakasztani, amikor közös időtöltésre hívnak.

túra

Fotó: Unsplash

1/5 – Embert próbáló testedzés

Sokaknak az edzés olyan, mint a házimunka. Ímmel-ámmal csinálják, mert tudják, hogy szükséges és jót tesz, de  igazából eredménytelen. Ez rád nem jellemző! Imádod, amikor izzadsz a kemény testedzéstől, és az ezredik fekvőtámasz is csupa móka neked. Lehet, hogy nem te vagy a legkitartóbb a csillagjegyek közül, de ha fizikai terhelésről van szó, tiéd a pálma.

Ne menj el olyan programra, ahova csak „lógni” hívnak a haverok, szükséged van rá, hogy a baráti együttlétek során is érezhesd az erődet és állóképességedet.

2/5 – Izgalmas kártyajáték

Skorpió és Kos – a két legversengőbb csillagjegy vagytok az összes közül. Viszont te, Skorpióként csakis nyerni szeretsz. Olyan társas kártyajáték kell neked, ahol stratégia van, megdolgoztathatod az agyadat és legyőzhetsz másokat. A bonyolult szabályrendszerű, gondolkodást kívánó kártyajátékok neked valók. Ha csupán a szerencsén múlik az eredmény, könnyen felbosszantod magad. 

A Skorpió képes a legjobban hozni az érzelemmentes pókerarcot. Ez nálad tudással párosul, szóval abszolút nyerő leszel. A kártyapartnereid viszont készüljenek: nem te leszel az, aki megadja nekik a győzelem örömét.

kártya

Fotó: Unsplash

3/5 – Hegyi túrák

Sokan már a hegyi túrák gondolatától is zihálva veszik a levegőt, nemhogy egy meredek kaptatón való sétától. Téged a kihívás izgalomba hoz, és boldogan ébredsz ötkor, ha erre van szükség, hogy elérd a tervezett hegycsúcsot. A fizikai megterhelés esetedben eltörpül a kitűzött cél érdekében.

Aki társadul szegődik, ne is próbáljon versengeni veled. A Skorpió lelki alkata és fizikai adottságai olyan szerencsések, hogy nagyon kevés ráfordítással sport isten vagy istennő válik belőle.

4/5 – Kickbox

Kiváló ötlet a kickbox, van benne jó sok összpontosítás és fizikai munka, mindkettőt szereted. Ez a sportág remek stresszoldó tevékenység, nagyon sok kalóriát égetsz vele, ráadásul méregtelenít. Ennél több legyet nem is üthetnél egy csapásra.

Kitartó vagy, és nagy a teherbírásod. De te tudod, hogy a személyiségednek és adottságaidnak megfelelő sportok és edzéstípusok közül mi az, ami neked hosszútávon beválhat.

5/5 – Nyelvtanulás

Kivételnek tűnhet, de nem az! A nyelvtanulás egy olyan hasznos hobbi, amiben Skorpióként kamatoztathatod a kitartásodat. Egy új nyelv elsajátítása nem csak jó érzés, mikor már megértesz vele másokat. Megmozgatja az agyadat, és fejleszti az értelmi képességeket. Skorpióként pedig izgalmat jelent megszólalni egy új, idegen nyelven, kilépve ezzel a komfortzónádból.

Nem vagy türelmes típus, így kihívást jelent majd a nyelvtanulás kezdete, ami mindig kicsit nehézkes. De nagyra becsülöd az értékes tudást, aminek az eredménye életre szóló, legyen az egy nyelv vagy egy diploma. Nem fogod sajnálni az időt, legyűröd miatta a türelmetlenségedet, és a cél érdekében némi monotonitás sem rettent el.

(via TheTalko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top