Horoszkóp

Ezt kínáld halloweenre a 4 csillagjegynek

Tudjuk, hogy melyik négy csillagjegy imádja az ünnepet. Azt is, hogy sokakat megoszt a jelenség. De ha édességről van szó, az ő szívük is könnyen meglágyul. Mint egy finom belga csokoládé.

Sokan csak egy üzleti fogásnak vélik a halloweent, és nem tartják számon hazai ünnepként. Az üzletek polcain roskadozó csokidenevérek és gumicukor-szemgolyók viszont azokat is könnyen ráhangolják október 31-ére, akik próbálják magukat távol tartani tőle.

A szépen faragott tökökben pislákoló mécsesek pedig kétségtelenül kedves és dekoratív kellékei az őszi estéknek. Ha azok közé tartozol, akik részt vesznek a „csokit vagy csalunk” témában is, segítünk, milyen édességgel szerezhetsz örömet a halloween-rajongó csillagjegyeknek.

halloween

Fotó: Pixabay

Ikrek – csak a móka: M&M’s drazsék

Az Ikrek mókás, szórakoztató. És egy kicsit furcsa is, de a lehető legjobb értelemben! Alapállapotában is vicces és bulizós. Erre tehetsz pár lapáttal, ha jól megtömöd cukorral, amitől még jobban felpörög. Kedvence a színes, roppanós M&M’s drazsé. Lepd meg, és kínálj neki olyat, aminek a belsejében karamell vagy mogyoróvaj rejtőzik.

Oroszlán – a középpontban ő és a Twix

A kreativitás és érzékiség kettőse jellemzi az Oroszlánt. Időnként kissé parancsolgató, mégis lágy – így tökéletesen passzol majd hozzá az egyszerre roppanós, de selymesen karamellás Twix. Ha valami miatt nem őrá irányul a figyelem, a két csokiból egyet hangosan felajánlhat a társaságnak, hogy ismét ő kerüljön a középpontba.

Skorpió – kedvence a halloween és a Piros mogyorós

A Skorpió szenvedélyes, szexis és vonzó személyiség, akinek kedvenc évszaka az ősz. Odavan minden ünnepért és lehetőségért, ahol ezt kinyilváníthatja. Szenvedélyéhez valami piros, izzó szín illik, és ha nem találunk mást, akkor legalább a csomagolás lángoljon! Nem fog csalódni a mogyorós csokoládéban, pláne, ha úgy adjuk át neki, hogy közben érzi: ebben a finomságban egy kicsit a szívünk is benne van.

halloween

Fotó: Pixabay

Halak – misztikus, mint a csillagos ég:  Milky Way

A jószívű, kényelmes Halak végtelenül kedves és meleg teremtés. Szinte sóvárog a lágy, habos, nugátos dolgok iránt, amik fényt visznek a sötét halloweeni éjszakájába. Tökéletes választás lehet számukra egy finom Milky Way – azaz a Tejút. Boldogságának a határa a csokoládéval és szeretteivel együtt: a csillagos ég!

(via EliteDaily)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top