nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a főzés

Ezeknek a csillagjegyeknek van a legjobb érzéke a főzéshez

Mitől lesz valaki jó szakács? Tehetség kell hozzá, és persze a csillagok jó együttállása. A következő csillagjegyek szerencsések, mert remek érzékük van a főzéshez.

Aki jól főz, az félig már sikeres az életben. Mitől lesz valaki jó szakács? Azontúl, hogy ismeri a főzés fortélyait és technikáit, a legfontosabb tulajdonsága az étel szeretete és a tehetség, amivel bizony születni kell. A következő öt csillagjegy szerencsés csillagzat alatt született, mert remek érzékük van a főzéshez.

Bika, az alapos

A Bika türelme és kifinomult érzékei jól jönnek a konyhában, fantasztikus szakács válik belőle. Mivel minden érzékszervével szoros kapcsolatban van, és hozzá még rajong a szépségért és kifinomultságért, ennek a keveréke létrehozza a tökéletes főzőtudományt, ha energiát fektet a kitanulásába. A Bika alapból úgy áll az ételhez, hogy élvezettel és alaposan kiélvezi minden cseppjét, ezért nem is engedi meg magának, hogy rossz ízű étel kerüljön ki a kezei közül.

Rák, a sütibajnok

A Rák csupa érzelem és empátia, amiből a konyhában csodálatos sütemények születnek – általában mások kedvéért. Akit szeret, azt el akarja halmozni minden jóval, ide tartozik az étel is, úgyhogy energiát és időt nem sajnálva főz a családjának és barátainak jobbnál jobb fogásokat. Nem jellemző a Rákra, hogy kísérletezzen az ízekkel, tőle ne várj különleges ételeket, cserébe viszont a bejáratott receptjeit addig tökéletesíti, hogy mindig öröm legyen vele egy asztalhoz ülni.

Melyik csillagjegy tud a legjobban főzni?

A csillagjegyek tehetsége a főzésben vitathatatlan (Kép: Unsplash)

Mérleg, az újító

A Mérleg imád kipróbálni új ízeket és különböző főzési, sütési módszereket. Az első lesz, aki beleveti magát az újdonságokba, főleg, ha sütésről van szó. Képes menet közben is átalakítani recepteket attól függően, kinek főz éppen. A Mérleg nagy erőssége, hogy képes tanulni a hibáiból, hozzájárul ahhoz, hogy ennyire jó szakács: nem veszi el a kedvét a kísérletezéstől, ha nem sikerül egy étel, még nagyobb erővel veti bele magát a főzésbe.

Bak, a zenmester

A Bak türelme végtelen, számára a főzés egyfajta relaxációs, meditációs gyakorlat. Képes teljes figyelmével koncentrálni és élvezni a főzés minden mozzanatát, legyen szó a hagyma felkockázásáról vagy a salátalevelek mosásáról. A Bak számára nincs olyan, hogy alantas konyhai munka, imádja a kemény melót, ha a végeredménye egy isteni étel lehet. Nem az a fajta, aki mindenáron tömni akarja a családját és a barátait, majd megsértődik, ha nem kérsz még három szelet rántott húst, de nagyon értékeli, ha dicsérik a főztjét.

Ikrek, a közösségépítő

Az Ikrek többek között azért is szeret főzni, mert az étellel összehozhatja maga körül az embereket, és segíthet nekik közösségként összekovácsolódni. Ezért szívesen bevonja a többieket is a főzés folyamatába, kioszt feladatokat, de nem azért, mert ő nem akarja megcsinálni a krumplipucolást, hanem mert így átélheti a közös alkotás érzését. Az Ikrek felfedező típus, imádja kipróbálni a világ összes fűszerét, és nem ijed meg az ismeretlen ízektől. Igazi ínyenc, akit ha hagynak kibontakozni, valóságos áldás lesz a konyhában.

via

Tudj meg többet a csillagjegyedről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top