Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. október 19–25. – Tegyél mindent megfontoltan és komótosan

A Föld jegyben járó bolygók erősen hatnak ezen a héten, ezek erősíthetnek, de kihívásokat is tartogatnak.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Amennyiben nem esel túlzásba, nem reagálsz az indokoltnál hevesebben, akkor kimondottan kedvező napok várnak rád. Nem attól lesz jó a heted, hogy a hosszú hétvégét várod. Hanem attól, hogy tervezel, és koncentrálsz az éppen aktuális dologra. Ebben hatékony segítséget kapsz hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton. Persze lesznek kihívások is. Valamit vagy valakit el kell engedned. Pénteken hajnalban a Skorpióba lépő Nap és a vasárnapi óraátállítás is a tél hivatalos közeledtét jelzi.

BIKA – heti horoszkóp

Az egész heted sikere, hangulata, kimenetele egy kedd hajnali (Merkúr-Uránusz) bolygószembenálláson múlik. Ha képes vagy 10-ig számolni, és nem reagálsz rögtön, akkor kitűnő esélyeid vannak arra, hogy ne legyen perpatvar. Kisujjból kirázod ezt az egészet. Holott nem az a cél, hogy te győzzél, hanem az, hogy megmaradjon a jókedv és a harmónia. Erre mesések a kilátások szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton. Mindennap lesznek mesés fényszögek az égen. A hosszú hétvégén legyél sokat a szabadban!

Heti horoszkóp 2020 10 19

Óvatosan vedd az akadályokat (Fotó: Unsplash)

IKREK – heti horoszkóp

Föld jegyben járó bolygók (Hold, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) dominanciája miatt elnehezültnek érezheted magadat és azokat a folyamatokat, amelyek közvetlenül érintenek téged. Közben rád telepedhet az ősz, az elmúlás, a búcsú. Ezek aktuálisak, bármennyire sajnálod. Hiszen pénteken nemcsak a hosszú hétvége kezdődik, hanem a Skorpió hava is. És vasárnap kezdődik a téli időszámítás, mikor az órákat át kell állítani hajnali 3-kor 2-re. Mindez nem szegheti kedvedet. Rajtad múlik…

RÁK – heti horoszkóp

A bolygók szerint ezen a héten a te szempontodból egyetlen kritikus konstelláció lesz az égen: hétfőn hajnalban egy Mars-Jupiter nehéz fényszög. Remélhetőleg átalszod ezt, és mire felébredsz, már nyoma sem lesz. Maximum annyi, hogy a nap során kissé lelassultnak érzed magad. A rövid munkahét és a hosszú hétvége tudata felvillanyoz. Pénteken hajnalban a Skorpióba lépő Nap jó hatással lesz rád. A hosszú hétvégén a kiadásaidat kell megreguláznod. Akkor is, ha csodás karácsonyi cuccokat találsz. Ésszel költekezz!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Az égi folyamatok azt javasolják, hogy most mindent megfontoltan és komótosan csinálj. Nem kell kapkodnod. Akkor se, ha 5 helyett csak 4 napod van a munkád befejezésére. A föld dominancia egész hétre nyugalmat és magabiztosságot hoz neked. És azt a meggyőződést, hogy mindennel időben elkészülsz. Pénteken a Nap belép a Skorpióba, ami a család és a magánélet fontosságára világít rá. Ezek adják a biztos alapot. A hosszú hétvégén a szerelemé legyen a főszerep! Csináljatok valami szokatlan, közös programot!

SZŰZ – heti horoszkóp

10-ből 6 bolygó (Hold, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) jár föld jegyben, és 7-ből 5 napon kapcsolódik egymáshoz kitűnő fényszöggel. Ettől te kitűnően érzed magad a bőrödben. Persze lesznek feszültségek, de ezek nem billentenek ki az egyensúlyodból. Várod már a hosszú hétvégét. Pedig ott is lesznek változások: pénteken hajnalban a Nap belép a Skorpióba, vasárnap hajnalban óraátállítás. Hajnali 3-ról 2-re kell visszatekerni a mutatót. Így 1 órával hosszabb a hétvége, és többet alhatsz.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Búcsúzik a Mérleg hava. Pénteken hajnalban a Nap kilép a Mérlegből. Ettől lehet kissé gyászos a kedved már hét elején. Amikor elszomorodnál, tedd fel a kérdést magadban: „Mit, vagy kit sajnálok valójában?”! És legyél őszinte! Lehet, hogy az bánt, hogy egyesek nem köszöntöttek fel a szülinapodon? Holott ez a „félig teli pohár” effektus: azt számold össze, hogy hányan köszöntöttek fel! Nekik örülj! És annak is örülhetsz, hogy hosszú hétvége lesz, és vasárnap kezdődik a téli időszámítás, és 1 órával többet alhatsz…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Egyre türelmetlenebbé és izgatottabbá válsz. Legbelül nem a hosszú hétvégét várod, hanem azt, hogy pénteken hajnalban a Nap végre belépjen a Skorpióba. Előtte a föld jegyekben járó bolygók (Hold, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) abban segítenek, hogy produktív legyél. Ennek a főnököd, a kollégáid és partnereid is örülni fognak. Csupán a hétfő és a kedd látszik rizikósnak. Ekkor kerülj minden vitát! Hétvégén kezdhetsz készülődni a születésnapodra. Közeleg egy ciklus vége és egy új kezdete.

NYILAS – heti horoszkóp

A keddi nap egy szokatlanul ellentmondásos napnak ígérkezik a te szempontodból. Egyszerre lesz az égen 2 ambivalens fényszög. Az egyik frusztrál, a másik inspirál. Tőled függ, hogy melyiket hagyod érvényesülni. A rövid munkahét a bolygók szerint nem jelent kevés munkát. Emiatt nem szabad ellazsálnod az időt. Szerencsédre a föld dominancia józanságot hoz magával. A hosszú hétvégén mindenképpen mozdulj ki a 4 fal közül! A Vízöntő Hold eddig ismeretlen helyekre, kalandokra hív. Mondj igent!

BAK – heti horoszkóp

Nem fog zavarni, hogy rövid munkahét kezdődik. Ha mélyen magadba nézel, akkor tisztában vagy vele, hogy mindennel időben tudsz végezni. Ez sokat segíthet, és nem érzel se sürgetést, se kapkodást. Jó neked: 7 nap alatt 5 napon lesz szuper fényszög, amiben 6 bolygó (Hold, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) vesz részt. Ettől helyreáll a magabiztosságod, ami nem jelent dölyfösséget. A hosszú hétvégén hajlamos leszel a pénzt számolni. Ezzel semmi baj nincs addig, amíg nem viszed túlzásba…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Csak akkor tudsz örülni a rövid munkahétnek, ha kapsz segítséget a munkádban és/vagy feladataidban. Máskülönben a 4 nap kapkodással és morgással fog telni. „Néma gyereknek…” mondásra emlékezz, és inkább kérj segítséget! Szerencsére több józanságot erősítő konstelláció lesz az égen, ami praktikusságot hoz neked (is). A hosszú hétvége azzal indul, hogy a Nap belép a Skorpióba. Ez fénnyel árasztja el a jövőképedet szó szerint és átvitt értelemben is. Szóval derűsebben nézel rá az előtted álló dolgokra.

HALAK – heti horoszkóp

Irigységen kaphatod magadat ezen a héten. Úgy érezheted, hogy mindenkinek könnyebb az élete. Csak a tied olyan nehéz és kilátástalan. Jó lenne, ha valakivel meg tudnád beszélni, pontosan mi az, ami nyomaszt. Egy objektív szempont rávilágíthat, hogy még sincs akkora tragédia. Ezt föld jegyben járó bolygók egész sora jelzi: Hold, Vénusz, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Plútó. Pénteken nem csak a hosszú hétvége kezdődik, hanem a Skorpió hava is. Innentől elemedben leszel szó szerint és átvitt értelemben egyaránt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top