Horoszkóp

5 hobbi, amit soha ne erőltess a Skorpiónak

Meditációs hétvége, kézműveskedés egy esős délutánon – nehogy ezzel fáraszd Skorpió jegyű barátodat. Ha mégis így teszel, értetlenül állsz majd, hogy miért mondja le mindig a közös programokat.

A versengő, tudását és képességeit csillogtatni vágyó Skorpió csillagjegy a kihívásokat szereti a szabadidejében is. Lehet fizikai vagy szellemi program, a teljesítménytúra és egy komoly kártyaparti (amit természetesen ő nyer meg) éppúgy felvillanyozza.

barátok vagytok? Te a csendes, szöszmötölős dolgokat szereted? Biztosan van közös témátok, és találtok középutat az időtöltésben is. De itt van öt olyan hobbi, amibe jobb, ha nem próbálod őt belerángatni. Akkor biztosan nem ez teszi próbára a barátságotokat.

hiphop

Fotó: Unsplash

1/5 – Meditáció 

Egyre többen használják a meditációt a gondolataik, érzéseik rendezésére. De nem úgy a Skorpió! Ha csak megemlíted neki, a mozdulatlan ücsörgéstől is elborzad, pláne azzal a céllal, hogy kiürítse az elméjét. Ha jól jönne számára az elcsendesedés, javasold a futást, vagy hívd el egy hosszú bringázásra. Minden tevékenységgel gondban van, ahol üldögélni kell vagy nyugodtan fekve relaxálni. Az a mottója, hogy fog ő majd eleget feküdni, ha már nem él.

2/5 – Scrapbook-készítés

A scrapbook kedvesen dekorált fotóalbum, aminek elkészítése hosszas, aprólékos folyamat. A Skorpió az „itt és most” embere, a jelenre és a jövőre koncentrál. A scrapbook pedig valójában múlton való merengés, egy asztalnál ülve, mondhatni meditatív kézműveskedéssel együtt. Három dolog, amitől a Skorpió haja égnek áll… Nem fog időt fecsérelni semmi olyanra, ami a múltba viszi és nem a jövőn való munkáról szól. Ezt a hobbit nem vele fogod elkezdeni.

3/5 – Kötés, horgolás

A Skorpió sokkal gyorsabban éli az életét társainál. Ne javasolj neki olyat, ahol üldögélve csinál majd valamit, ami igazán sokára készül el. A kötés inkább annak való, aki szeretné elütni az üres perceket, amiből a Skorpiónak eleve nincs. Másrészt a Skorpió az eredményes tevékenységet szereti: pár hiba után után még akkor is feladja, ha belevág a kedvedért.

4/5 – Írás

A Skorpió nem szívesen nyilatkozik meg a legmélyebb érzéseiről, gondolatairól. Sokszor gondolják titokzatosnak a zárkózottsága miatt. Az írás nagyon jó eszköz, hogy feltárja és rendezze a belső világát, érzéseit. A Skorpiót ez a felszabadító tevékenység magával tudja ragadni, de ne várd tőle, hogy bárkivel megosztja. Nyitott felolvasóestre végképp ne cipeld! Ha arra buzdítod, hogy olvasson fel idegenek előtt magáról, nála teljesen elvágod magad.

5/5 – Hip-hop tánc

A tánc teljesen alkalmas arra, hogy kiadj minden feszültséget, és eggyé válj a zenével. A hip-hop tánc közben nyugodtan megőrülhetsz, és felszabadíthatsz mindent, ami egy ideje gyűlik benned. A Skorpió viszont megszállottja az önkontrollnak minden helyzetben. Emiatt ne erőltesd nála, mert csak a szenvedő arcát fogod nézni, miközben unottan Snoop Doggra lépeget. Ha viszont ő akar majd engedni merevségéből, a tánc jó eszköz lesz, hogy elinduljon a változás felé.

(via TheTalko)

Ez is érdekelhet túra Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top