Horoszkóp

Ezek a legvonzóbb csillagjegyek – a dobogósok

Négy csillagjegy, akik a rangsor legelején állnak. Ismerd meg vonzerejük titkát, és fedezd fel környezetedben is ezeket a csillagjegyeket.

Ezennel a lista végére érünk, ezen a különleges dobogón most négy csillagjegy áll. Megismerheted mind a tizenkét égövi jegy előnyös tulajdonságait, és azt, hogy mi teszi őket vonzóvá. Megkeresheted magad, barátaidat, és felhasználhatod ezt a tudást, hogy mindannyian fejlődjetek. A felismerés az első lépés a változás felé.

De előtte nézzük, kik előzték meg az eszes Szüzet, a rugalmas Halakat, a kedves Nyilast és a bájos Oroszlánt – és mi teszi őket ennyire vonzóvá?

pár

Fotó: Unsplash

4. Kos: a szenvedélye (március 20. – április 19.)

A Kos jegy szülötte elképesztően szenvedélyes, impulzív, eltökélt. És nagyon független is. A Kos egy elbűvölő, nagyon vonzó személy és a legtüzesebb szerető. Magabiztossága, konoksága állandó mozgásban tartja, mert nem alkuszik meg: addig megy, amíg el nem ér mindent, amit az életben akar. Ez a belső tűz teljesen ellenállhatatlanná teszi őt mindenki számára.

3. Bika: a sikerei (április 19. – május 20.)

Nincs is szexibb annál, amikor egy nő vagy férfi céltudatosan és sikeresen halad a karrierje csúcsa felé! A Bika ugyan alázatos, de roppant módon elkötelezett a siker felé vezető úton. Kitartása és látásmódja miatt kiváló vezető lehet bármilyen szakterületen. Hűséges és nagylelkű, aki imádja magát szépséges holmikkal körülvenni. A szeretteit pedig a végletekig kényezteti.

2. Mérleg: az érzékenysége (szeptember 23. – október 22.)

Érzékeny és diplomatikus személy a Mérleg. Békére és harmóniára törekszik az élet minden területén, miközben figyelembe veszi mások érzéseit is. Mindig ott lesz a Mérleg, ha a barátainak, szeretteinek szüksége van a támogatásra. Lehet, hogy az érzelmi életüket szeretnék megvitatni, vagy éppen a világ működésével van valami problémájuk, a Mérleg készen áll segíteni.

1. Skorpió: a misztikuma (október 23. – november 21.)

A Skorpió zárkózott és titokzatos emberként van elkönyvelve. Üstökösként képes berobbanni bárki életébe, majd távozni. A másik pedig csak szájtátva csodálkozik, hogy mi is történt valójában. Sötét és misztikus lényük teszi vonzóvá oly sokak számára. Ami még szintén lenyűgöző benne, ahogy kiáll az elvei, elképzelései és a hite mellett. Nem fél véleményt nyilvánítani, és mindig harcolni fog érte, hogy az igazság az ő oldalán áll.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top